-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum să scapi de buruienile din grădină. Secrete pe care grădinarii nu vor să le afli!


Publicitate

Dacă îți îngrijești grădina așa cum trebuie, va arăta asemeni unui mic paradis. Totuși, dacă și tu ai o curte pe care o îngrijești în mod constant, probabil că realizezi câtă muncă implică, mai ales atunci când vine vorba de eliminarea buruienilor.

Acestea distrug plantele și uneori pur și simplu nu poți scăpa de ele.

Iată 4 trucuri pe care să le folosești în mod regulat pentru a avea o grădină de vis!


otetul te ajuta sa elimini buruienile din curte

Oțetul

Oțetul conține o cantitate mare de acid acetic, un ierbicid natural. Trebuie totuți aplicat doar pe frunzele buruienilor, nu la rădăcină, deoarece poate afecta și plantele din jur.

Apă fiartă

Toarnă un ibric cu apă fierbinte la rădăcina buruienilor.

Mălai

După ce plantele tale au crescut, împrăștie puțin mălai la rădăcină, pentru a te asigura că nu vor fi înconjurate de buruieni.

Sare

Încearcă să presari sare la rădăcina buruienilor, însă nu în cantități exagerate, deoarece poate afecta solul și plantele din jur. Poți prepara un amestec din 3:1 apă și sare, pe care să îl pulverizezi pe frunzele buruienilor.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKl7xySuhfsHG-SqVoQeOyx00tJ5EKmON3x-2kRI2SWRexiZYSFJ-_OTvKKmR8EnTbAxxyK-NYMIvrrrUF_WwBrMzwh3_jUYvhivpSdVmcSVaD-NRKdCCd67R7LZLheim5fPFn1mIMIw/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog