-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ce se intampla daca freci o bucata de lamaie pe frunte? In 10 minute vei vedea rezultatele


Publicitate

Foarte multe persoane se confrunta cu o problema suparatoare: durerile de cap. Exista mai multe modalitati prin care poti scapa de ele. In timp ce unii oameni prefera sa ia pastile pentru a scapa cat mai repede de migrene, altii vor sa incerce anumite remedii naturiste si, poate, mai putin obisnuite. Stiai ca poti scapa de aceste dureri cu ajutorul unei bucati de lamaie? Afla ce poti face pentru ca in 10 minute sa nu mai ai dureri de cap.

beneficiile uneilamai pe frunte


Afla ce se intampla daca freci o bucata de lamaie pe frunte

Cand ai o durere de cap, ai putea incerca sa scapi de ea folosind o metoda mai putin cunoscuta. Ia o lamaie, taie o bucata si foloseste-o pentru a trata migrena. Nu este nimic complicat. Tot ce trebuie sa faci este sa freci acea bucata de lamaie pe frunte. In 10 minute ar trebui sa scapi de durerea de cap.

Este o metoda mai putin cunoscuta. Insa, se pare ca este eficienta. Iar lucrul acesta se intampla datorita aromei fructului. Aromele de citrice au un impact pozitiv asupra organismului. Te calmeaza si astfel iti va schimba starea de spirit. Si, nu in ultimul rand, te va ajuta sa scapi de durerea de cap.

Asadar, data viitoare cand mai ai astfel de probleme, incearca acest remediu naturist inainte de a lua o pastila. Iar rezultatele vor aparea in numai 10 minute. Este un truc simplu si eficiente. In plus, singurul ingredient de care ai nevoie este, probabil, la tine in casa.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog