-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Acestea sunt motivele pentru care este bine să consumăm cafea!


Publicitate


Cafeaua este considerata una dintre cele mai delicioase bauturi disponibile in intreaga lume. Cel putin un iubitor de cafea tinde sa bea o data pe zi, mai ales dimineata, doar pentru a incepe o rutina cu "piciorul drept".

Chiar daca exista si mitul precum ca, cafeaua nu este buna pentru sanatatea noastra, in acest articol o sa demonstram ca ea este chiar indicata in anumite situatii, dar bineinteles trebuie avut grija la cantitatea bauta.

bea o cafea pe zi ca sa fii sanatos

Prevenirea aparitiei Bolii Parkinson

Parkinson este o boala cronica, o boala degenerativa prezenta in sistemul nervos, atat in cel periferic cat si in cel central; desi exista mai multe cazuri la varstnici, oricine poate avea aceasta boala.

Cafeaua poate contribui la prevenirea aparitiei acestei boli, cu toate ca acest lucru depinde de predispozitia genetica a consumatorului acestei bauturi.

Prevenirea Alzheimer

Acest lucru este similar cu boala Parkinson; Este degenerativa si afecteaza sistemul nervos. Diferenta este ca Alzheimer este de origine mentala si prezinta o scadere a masei creierului.

Diferite teste efectuate de oamenii de stiinta au indicat ca o cafea pe zi este "magica" impotriva acestei boli; Consumul regulat promoveaza prevenirea si , de asemenea , poate combate simptomele precoce de dementa .

Previne cancerul

Corpul este "subminat" de catre un numar mare de celule potential canceroase. Acestea pot deveni active si pot cauza cancer in organul sau zona corpului in care aceste celule reactioneaza.

Cofeina din cafea ajuta la prevenirea diferitelor tipuri de cancer, cum ar fi cancerul de ficat, de colon si de piele.

Protejeaza ficatul

Printre numeroasele beneficii ale cafelei exceleaza in mod regulat in prevenirea cancerului prezent in ficat, ceea ce este o mare contributie la una dintre cele mai importante organe ale corpului.

Cu toate acestea, aceasta magica bautura nu numai ca ne ajuta la prevenirea acestei boli. In ceea ce priveste ficatul de asemenea , previne dezvoltarea cirozei (una dintre cele mai comune afectiuni ale organismului).

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atât de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.  Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog