-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

5 lucruri despre telefonul mobil pe care ai fi vrut să le știi cu mulți ani în urmă!


Publicitate

Fie că îți convine sau nu, telefoanele mobile reprezintă o necesitate a zilelor noastre. De cele mai multe ori, telefoanele ajung să ne dea bătăi de cap și asta pentru că fie nu funcționează așa cum trebuie, fie avem nevoie de dispozitive suplimentare pentru a le utiliza.

Indiferent care ar fi motivul, telefonul trebuie să fie de partea noastră, nu împotriva noastră!

Iată ce măsuri trebuie luate pentru a utiliza pe termen cât mai lung telefonul mobil:

cum sa folosesti ochelarii pe post de suport de telefon

Suport pentru telefon

De câte ori nu ți s-a întâmplat să servești o cafea cu prietenii și să îți amintești că ai în telefon, un videoclip excelent de arătat. Dacă nu ai un suport pentru telefon, însă ai o pereche de ochelari la îndemână, poziționează ochelarii astfel încât brațele laterale să susțină telefonul. Gata ai obținut un suport perfect pentru telefon!

Cel mai ieftin difuzor

Dacă semnalul sonor al telefonului îți dă bătăi de cap, poți opta pentru o metodă eficientă, care să amplifice volumul. Ia un bol din sticlă sau din ceramică și așază telefonul mobil, cu fața în jos, deasupra bolului. Simplu și eficient!

Creionul de urgență

De cele mai multe ori, aceste obiecte se pierd cu ușurință, iar achiziționarea unui creion nou poate fi destul de costisitoare. Ce ai de făcut? Ia un creion obișnuit și înfășoară-i vârful în folie de aluminiu. Fie că îți vine sau nu să crezi, este o metodă extrem de eficientă și de ieftină!

Cum repari cablul de alimentare?

După o vreme, cablurile încep să se deterioreze, însă acesta nu este un motiv pentru a le înlocui! Folosește acest truc: ia puțin scoci sau puțină bandă adezivă și înfășoară extremitățile deteriorate ale cablului, simplu ca bună ziua!

Pentru a învăța mai multe trucuri legate de telefonul mobil, urmărește videoclipul de mai jos!



Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog