-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Semnele deficiențelor nutritive se văd pe fața ta! Iată care sunt acestea


Publicitate

De cele mai multe ori, pentru a afla dacă avem deficit de vitamine, apelăm la analizele de sânge, însă mai există și altă varinată!

Chipul nostru este cel care ne spune cel mai bine de ce are nevoie organismul, însă pentru a înțelege acest limbaj, trebuie mai întâi de toate să îl cunoaștem!

citeste care sunt semnele deficientelor nutritive

Iată care sunt cele mai dese 5 simptome ale deficitului de vitamine:

1. Aspectul palid

Lipsa vitaminei B12 face adesea să avem o față palidă. Dacă observi acest simptom, examinează-ți limba, dacă are un aspect neted, cu siguranță ai nevoie de un aport suplimentar de vitamina B12. Alte simptome includ: oboseală sau pierderea memoriei. Încearcă să optezi pentru carne de pasăre, pește și legume.

2. Ochi umflați

Picioarele și ochii umflați sunt primele simptome ale deficitului de iod. Alte simptome sunt creșterea în greutate, unghiile îngălbenite și pielea uscată. Dacă ai acest deficit, îți recomand să consumi pește și alge comestibile.

3. Dureri și sângerări la nivelul gingiilor

Dacă duci lipsă de Vitamina C, cu siguranță ai probleme cu gingiile. Crede-mă deficitul Vitaminei C poate duce la apariția multor boli grave în organism, așa că trebuie imediat să începi să consumi alimente bogate în această vitamină precum: fructe de pădure, citrice, pepene sau ardei roșu.

4. Păr fragil

Dacă părul tău pare lipsit de viață, tern și este extrem de casant, cu siguranță organismul încearcă să îți spună că are nevoie de Vitamina B7 (biotină). De cele mai multe ori, acest deficit apare în urma antibioticelor. Consumă gălbenuș de ou, ciuperci și conopidă.

5. Buze pale

Dacă nuanța buzelor și a gingiilor este una pală, atunci organismul tău are nevoie de mai mult fier. În aceste situații este posibil să simți nevoia de a consuma gheață, argilă sau pământ. Trebuie să mănânci mai multă carne roșie, fasole, pește sau spanac.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog