-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Scăpați de tuse, răceală sau dureri menstruale făcând asta...


Publicitate


În cazul în care apare o problemă de sănătate, de obicei apelăm în cel mai rapid mod cu putință la un medic iar tratamentul în sine stătător este un lucru bun dar cu măsură.

eliminare tuse cu ajutorul spirtului pe buric

Multe probleme medicale pot fi rezolvate cu ajutorul remediilor tradiționale mai bine decât cu ajutorul medicamentelor.

Metoda pe care urmează să v-o prezentăm nu duce la o vindecare completă, dar are un efect garantat.

Pentru a scapă de inflamații tot ce trebuie să faceți este să puneți în buric o bucată de vată înmuiată în spirt.

Această metodă este foarte eficientă în cazul în care vă confruntați cu dureri menstruale, dureri de burtă, răceli, tuse și gripă. Pe lângă aceste lucruri acest remediu vă scapă de spasme și dureri musculare, înlăturând inflamațiile din organism.

Această metodă tradițională trebuie aplicată cât mai curând posibil în cazul în care observați că tușit și apare febra. Pur și simplu tot ce trebuie să faceți este să înmuiați o bucată de vată în spirt, să o stoarceți și să o aplicați în zona buricului fiind bine lipită de piele.

Împotriva tusei există și alte remedii naturale precum zaharul ars sau laptele cu miere de albine însă metoda prezentată mai sus luptă cu toate procesele inflamatorii, nu doar cu tusea, iar pentru a crește efectul acestui remediu puteți să înfășurați zona buricului cu un prosop pentru a se menține zona caldă.

În cazul în care vă confruntați cu dureri menstruale, este recomandată chiar masarea ușoară a zonei buricului după ce a fost aplicată vata înmuiată în spirt.

Probabil ați observat faptul că atunci când scăpăm de durere ne simțim mai fericiți, de aceea noi va sfătuim să aveți grijă de sănătatea voastră și să o apreciați întodeauna viața nu doar atunci când scăpați de o boala sau durere.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog