-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Puterea vindecătoare a apei cu miere


Publicitate

Grecii antici știau mai bine, iar egiptenii iubeau acest preparat!

Apa cu miere a fost consumată ani la rândul de oamenii din întreaga lume, iată de ce:

1. Ajută la creșterea imunității:

Mierea conține antioxidanți și are proprietăți antiinflamatorii, ajutând organismul să lupte cu infecțiile. Încearcă să pui 2-3 lingurițe de miere într-un pahar cu apă călduță sau ceai. Poți bea acest preparat dimineața, pe stomacul gol.

apa cu miere este buna pentru sanatate

2. Ajută la digestie:

Grecii și egiptenii foloseau mierea pentru a-și curăța intestinele. Pentru a susține digestia sau pentru detoxifiere, bea un pahar cu apă călduță, 2-3 lingurițe de miere și puțin pătrunjel.

3. Tratează afecțiunile gâtului:

Dacă te doare în gât, apelează la miere! Fă un preparat din apă călduță, lămâie, puțin piper și miere. Gâtul tău îți va mulțumi pentru asta!

Dacă îți plac produsele condimentate, poți chiar să adaugi puțin ghimbir.

4. Te ajută să slăbești:

Nu trebuie să renunți complet la dulce, atunci când ești la dietă, iar studiile confirmă că persoanele care au introdus miere în dieta lor au pierdut mai mult în greutate decât cele care nu au făcut-o. Nu uita, moderația este cheia succesului!

Pune o linguriță de miere, într-un pahar cu apă și consumă preparatul cu 30 de minute înaintea fiecărei mese. Asta îți va tăia pofta de dulce.

5. Detoxifică organismul:

Un pahar cu apă, miere și lămâie este tot ceea ce îți trebuie pentru detoxifierea zilnică. Acest preparat conține Vitamina C, B și magneziu.

Ce spui, introduci mierea în dieta ta zilnică?

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog