-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aruncăm aceşti săculeţi fără să stăm pe gânduri... când de fapt ne sunt chiar utili!


Publicitate


Este vorba despre săculeţii cu praf de siliciu care vin, de regulă, la pachet cu hainele şi încălţămintea nouă. Îi considerăm inutili sau toxici*, dar există câteva moduri grozave în care i-am putea folosi!

cum elimini apa din telefon

* Atenţie! Săculeţii cu siliciu nu sunt toxici decât atunci când praful pe care îl conţin este ingerat! Evită aspirarea accidentală a dioxidului de silicon!

Ce faci când ţi se udă telefonul? Oricât de bine l-ai şterge, tot mai rămâne umezeală în adânciturile carcasei şi între spaţiile tastaturii (dacă nu ai telefon cu touch-screen), sau, dacă eşti ghinionist, apa se prelinge şi în interiorul telefonului... 

Dacă ai la îndemână câteva pacheţele cu siliciu, salvezi telefonul înainte să se defecteze! Praful de siliciu absoarbe rapid orice urmă de umezeală, prevenind scurt-circuitarea sau oxidarea componentelor electronice.

Proprietăţile absorbante ale acestor săculeţi pot fi utilizate şi pentru protejarea hainelor de umezeală, de mucegai, şi de mirosul neplăcut de transpiraţie! 

Pune câteva pacheţele între hainele ţinute în dulap ca să le fereşti de mirosul de aer „stătut”. În plus, astfel fereşti ţesăturile şi de mucegaiuri şi de alte microorganisme hidrofile.

În final, o idee care s-ar putea să vă surâdă vouă, doamnelor: ferirea fardurilor de umezeală! Ca să menţineţi calitatea produselor cosmetice mai mult timp, aşezaţi un pacheţel cu praf de siliciu în trusa de machiaj şi aţi rezolvat problema. Ce ziceţi de asta?

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog