-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Acest pui de teckel nu are voie in pat, dar iată ce a surprins stăpânul câinelui cu o camera ascunsa...


Publicitate


Iti mai amintesti sariturile si zbenguiala in pat din copilarie? Probabil ca parintii iti interziceau sa faci asta ca sa nu te lovesti, dar tu te jucai mai departe fara griji! Stii cum e, lucrurile interzise de parinti devin cu atat mai tentante si mai distractive pentru copii.

catel neastamparat face dezastru in camera

Dar nu numai copiii adora sa sara in pat, ci si cainii! Puiul de teckel din videoclipul de mai jos, pe nume Pepper, nu are voie sa urce in patul stapanului, dar camera ascunsa a surprins toate tumbele comice ale acestuia de pe saltea.

Ghemotocul de blana se avanta energic in giumbuslucuri pana ce este prins „asupra faptului” de catre stapan, moment in care figura vinovata a catelului este memorabila, trebuie sa vezi asta cu ochii tai! 

Pe la jumatatea inregistrarii video isi face aparitia si Margo, partenera de joaca a lui Pepper. Aceasta se alatura sariturilor si tumbelor, si trage in pat si ratonul ei de plus. Cei doi catei sunt adorabili, iar la final se intind pe saltea extenuati de la atata zbenguiala.

Urmareste videoclipul incredibil de amuzant!



Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog