-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

9 moduri în care poţi folosi lămâia pentru detoxifiere


Publicitate


În societatea de astăzi, pericolul intoxicării cu chimicale şi toxine ne pândeşte la tot pasul. Acumulările de toxine în organism pot declanşa sau favoriza apariţia multor boli şi afecţiuni.

Totuşi, există suficiente mijloace prin care ne putem feri de toxine şi îmbunătăţi rata de eliminare din corp a acestora, cea mai la îndemână opţiune fiind alimentele sănătoase. În continuare îţi prezentăm o metodă simplă de detoxifiere pe bază de lămâie.

Lămâia oferă numeroase proprietăţi sănătoase, şi poate oferi protecţie împotriva unui spectru larg de afecţiuni şi boli.

Iată câteva moduri simple de a introduce lămâia în alimentaţia zilnică:


beneficii lamaie

Sucuri îmbogăţite cu zeamă de lămâie

Adaugă zeamă de lămâie proaspătă la sucuri ca să le îmbogăţeşti aroma şi conţinutul de nutrienţi.

Ceaiuri cu lămâie

Adaugă puţină zeamă de lămâie la ceaiuri ca să obţii un remediu natural aromat şi multilateral eficient.

Aromă pentru mâncare

Ca să limitezi cantitatea de sare folosită la mâncare, toarnă puţină zeamă de lămâie pentru un plus de gust.

Apă cu lămâie

Adaugă felii întregi de lămâie şi de castravete la apa de băut.

Suc concentrat pentru micul dejun

Prepară un suc concentrat delicios pentru micul dejun pasând câteva lămâi cu tot cu coajă în robotul de bucătărie şi amestecându-le cu un suc de fructe sau de legume la alegere.

Sos pentru salate

Combină puţin ulei de măsline cu miere şi zeamă de lămâie ca să prepari un sos apetisant pentru garnisirea mâncărurilor şi salatelor.

Pastă de turmeric cu lămâie

Ca să elimini mai ales toxinele din piele, amestecă şi consumă zilnic puţină pastă de turmeric cu zeamă de lămâie.

Ghimbir şi lămâie

Combină sucul a două lămâi cu sucul unei bucăţele de rădăcină de ghimbir ca să obţii un excelent detoxifiant şi un bun remediu împotriva gripei şi răcelii.

Tonic cu lămâie

Amestecă zeama unei lămâi cu puţină apă rece, o jumătate de lingură de miere şi un deget de piper ca să obţii un tonic energizant excelent!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog