-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

8 obiecte din casă pe care trebuie să le cureți mai des


Publicitate

Da, cu toții suntem victimele lenei, fie din cauza programului prea încărcat sau poate a oboselii acumulate peste săptămână. Pe de altă parte, cu siguranță ne place să trăim într-o casă curată, mirosind a proaspăt. Ei bine, pentru asta trebuie să fii mai atent la curățarea următoarelor obiecte și spații din căminul tău.

1. Chiuveta din bucătărie


Aici este locul unde depozitezi vasele murdare, așa că nu ai vrea să întreți bacteriile în bucătărie, nu? Nu lăsa vasele să stea în chiuvetă, peste noapte, oricât ai fi de obosit, pentru că nici nu îți poți închipui câtă mizerie se găsește în chiuvetă. Optează pentru un dezinfectant din bicarbonat de sodiu și zeamă de lămâie. Vei vedea că a doua zi, bucătăria ta va avea un miros plăcut.

2. Bureții de vase

Și aici se găsesc foarte multe bacterii, așa că ține-i departe de alimente și schimbă-i cu regularitate.

3. Telecomezile

Gandește-te la un aspect, fiecare membru al familiei tale folosește telecomenzile, așa că îți poți închipui câte bacterii stau pe aceste obiecte. Folosește un preparat antibacterian pentru a le curăța cu regularitate.

4. Telefoanele

Pui mâna pe telefon, îl atingi cu fața, îl lași pe masă și lista poate continua. Ce spui, este sau nu murdar? Curăță-l cu regularitate pentru a sta departe de bacterii.

5. Prosoapele de baie

Cât de des schimbi prosoapele de baie? Dacă răspunsul este o dată la trei zile, înseamnă că trebuie să o faci mai des. Eu îți recomand să le schimbi zilnic.

6. Cuptorul cu microunde

Da, în cuptorul cu microunde încălzești tot felul de alimente, de cele mai multe ori fără să le acoperi, lucru greșit, însă vom discuta despre asta într-un alt articol. Da, și în cuptorul cu microunde se găsesc bacterii, așa că îți recomand să pui într-un bol zeamă de lămâie, să îl introduci în cuptorul cu microunde și să setezi un program de 10 minute. Cuptorul va arăta ca nou.

7. Geanta

Recunoaște, nu o cureți prea des... te-ai gândit însă câți microbi se găsesc pe mânerele ei? Folosește un preparat antibacterian și curăță-ți geanta atât la suprafață, cât și în interior.

8. Frigiderul

Atunci când vine vorba de frigider, trebuie să te asiguri că l-ai curățat cu simțul responsabilității! Scoate tot din el, folosește un preparat din apă și oțet, curăță bine toate rafturile, apoi curăță și exteriorul. Abia apoi poți introduce alimentele în frigider.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog