-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Energizează-te şi dă jos kilogramele în plus cu această băutură detoxifiantă


Publicitate

Curele de detoxifiere sunt foarte în vogă astăzi inculsiv ca adjuvant pentru slăbit. Iar formele de detoxifiere sunt cât se poate de variate: există cure de detoxifiere a zahărului, cure cu fructe şi legume pentru curăţarea deşeurilor şi toxinelor din intestine, dar şi multe alte regimuri mai complexe.

detoxifiere cu otet de mere si lamaie

Dacă unele dintre aceste cure oferă rezultate grozave, altele sunt ineficiente sau foarte greu de urmat. În general, oamenii apelează la detoxifiere din motive de sănătate, dar şi pentru a slăbi mai mult şi mai repede. Marele dezavantaj al acestor cure constă, din păcate, în faptul că sunt foarte stricte şi, adeseori, prea complicate. De exemplu, celebra „cură de detoxifiere a zahărului în 30 de zile” presupune un efort susţinut timp de o lună, plus planuri alimentare scumpe şi greu de preparat.

Dacă nu dispui de timpul şi de resursele necesare adoptării unui astfel de program de detoxifiere, mai există o modalitate de a obţine rezultatele mult râvnite fără să te implici foarte tare. În ce constă? Este vorba despre simpla detoxifiere cu oţet de mere!

Ştiu că s-ar putea să nu sune prea tentant, dar nu confunda oţetul de mere cu oţetul alb obişnuit. Primul este un aliment deosebit de sănătos, care, în combinaţie cu miere, devine o băutură benefică pe mai multe planuri şi care capătă un gust chiar plăcut.

Şi, dacă te întrebi cât de eficient este, află că până şi Beyoncé foloseşte oţet de mere pentru detoxifiere! Sunt convins că asta vorbeşte de la sine.

Oţetul de mere are proprietăţi uimitoare şi de unul singur, printre care şi de curăţare a tenului şi de reglare a tranzitului intestinal. În combinaţie cu mierea, oţetul de mere devine un excelent mijloc de detoxifiere a întregului corp. Acesta curăţă organele de toxine, te ajută să slăbeşti şi îţi conferă un plus de energie.

Băutura detoxifiantă prezentată de noi reprezintă un mod grozav de a-ţi începe ziua, dar poate fi consumată şi în orice alt moment al zilei.

Iata ce trebuie sa faci pentru a tine o cura de detoxifiere si slabit cu otet de mere:

Cumpara otet de mere organic, nepasteurizat, nefiltrat. Toate aceste trei calitati sunt foarte importante, majoritatea produselor de pe piata fiind filtrate, astfel ca nu contin substantele esentiale, bacteriile si enzimele bune.

Fa un amestec de 1-3 lingurite otet de mere si apa calduta, dupa care poti sa adaugi si o lingurita de miere.

Bea acest amestec inainte de fiecare masa. Ideal ar fi sa bei o cana imediat ce te-ai tezit si una inainte de culcare.

Ce părere ai despre acest remediu pentru detoxifiere? Comunică-ne părerile tale la rubrica pentru comentarii de mai jos.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog