-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Curătă ficatul cu ajutorul ceaiului din stafide


Publicitate

Oamenii acumulează foarte multe toxine în organe, datorită alimentelor pe care le consumă, ceea ce înseamnă că trebuie eliminate pentru a-şi menţine sănătatea. Din păcate, de cele mai multe ori, ficatul ajunge să fie cel mai încărcat de aceste toxine.

aceasta reteta curata ficatul

Ficatul se inflamează şi duce la apariţia oboselii. Oamenii de obicei îşi distrug ficatul consumând alimente nesănătoase sau band prea mult alcool, însă acesta poate fi afectat şi de infecţiile virale. Trebuie să ai mare grijă, deoarece toate aceste aspecte pot duce chiar la moarte.

Dacă nu ai grijă de ficatul tău, dacă nu îl detoxifici împreună cu întregul organism, te vei îmbolnăvi. De aceea ne-am gândit să îţi prezentăm o reţetă care să îţi protejeze sănătatea. Ruşii o folosesc de secole şi este extrem de eficientă pentru ficat.

Ingrediente:

  • 1 ceasca de stafide
  • apa
  • sticla


Iată cum se prepară:

  1. Fierbe puţină apă şi toarn-o peste jumătate de ceaşcă de stafide.
  2. Lasă-le în apă timp de 15 minute, după care clăteşte stafidele cu apă rece.
  3. Fierbe apoi altă apă şi las-o la răcit.
  4. Pune stafidele într-o cană şi toarnă această apă peste. 
  5. Lasă amestecul să se aşeze timp de 24 de ore şi consumă preparatul dimineaţa, pe stomacul gol.
  6. Apoi întinde-te 1 ora sau 2 şi pune o sticlă cu apă caldă pe partea dreapta a abdomenului.


Repetă procedura o dată pe săptămâna, timp de o luna, de două ori pe an. Cheia acestei tehnici de curăţare este aceea de a nu consuma alimente nesănătoase şi nici alcool pe durata tratamentului. 

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog