-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Citește care sunt remediile naturale pentru constipație.


Publicitate

Constipația este primul simptom care ne atrage atenția că ceva nu este în regulă cu stomacul nostru sau chiar cu întregul sistem digestiv.

Constipația poate afecta pe oricine, indiferent de vârstă.

Iată ce măsuri trebuie să iei:

remedii naturale impotriva constipatiei

1. Bea apă.

Ți se poate părea banal, însă da, deshidratarea afectează digestia. Nu uita că sucul sau cafeaua nu înlocuiesc apa, așa că hidratează-te consumând minim 2 litri de apă pe zi. Apa este cheia sănătății!

2. Alimente bogate în fibre

Cheltuim foarte mulți bani pe alimente care nu ne hrănesc absolut deloc organismul. Sistemul digestiv are nevoie de cereale pentru a funcționa optim!

3. Fructe și legume

Fructele și legumele proaspete sunt bogate din punct de vedere nutritiv, ajutând astfel la realizarea digestiei.

4. Fasole

Fasolea conține foarte multe proteine, de aceea aceasta ajută la tratarea constipației.

5. Uleiuri

Constipația se tratează cu succes consumând ulei de susan, de măsline, de floarea soarelui sau de soia. Acestea sunt uleiuri naturale și conțin foarte puține grăsimi, ajutând astfel la lubriferea intestinelor.

6. Mergi la toaletă atunci când organismul tău o cere

Unul din principalii factotori ai constipației este amânarea mersului la toaletă. Fă o rutină din a merge la toaletă atunci când cere organismul, nu când ai tu timp...

7. Melasă și miere

Dacă preferi laxativele pentru a scăpa de constipație, atunci optează pentru cele naturale. Amestecul de melasă și miere reprezintă remediul ideal.

8. Struguri și lămâie

Aceste fructe au un conținut mare de acid, ceea ce ajută la producerea digestiei.

9. Exercițiile fizice

Orice formă de mișcare te poate ajuta să scapi de constipație.

10. Mahonia sau cafea

Constipația se poate datora și mâncărurilor condimentate, de aceea mahonia și cafeaua sunt considerate laxative naturale.

Vezi? Sunt multe metode prin care poți scăpa de constipație, trebuie doar să optezi pentru natural!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog