-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

La 37 de ani după ce a sădit copaci pe o arie extinsă, un bărbat a fost uluit să vadă ce a realizat!


Publicitate

Un articol de Maria

„Voi continua să plantez copaci până la ultima suflare”, a afirmat eroul poveştii noastre, Jadav Payeng.

Începând din preajma anului 1979, Jadav Payeng a reuşit de unul singur performanţa de a planta o întreagă pădure care astăzi se întinde pe o suprafaţa mai mare decât parcul central din New York City.

Acest arborist ambiţios şi neobosit a reuşit să transforme un teren arid într-un adevărat paradis tropical care, în mod uimitor, adăposteşte astăzi 115 elefanţi, rinoceri, căprioare şi tigri. Suprafaţa oazei de viaţă este de 550 de hectare.

omul care a plantat o padure intreaga singur

Payeng visează acum să readucă la viaţă şi pădurile pitoreşti care acopereau odinioară zone mari de teren de pe insula Majuli, locul de naştere al bărbatului, şi insula învecinată Jorhat.

Dezvoltarea agriculturii şi defrişările masive au distrus frumuseţea naturală a locului său de provenienţă, dar bărbatul este hotărât să se implice cât mai mult în refacerea ecosistemului local. Ceea ce a realizat Payeng de unul singur ne demonstează că oricine poate contribui la regenerarea mediului, şi că implicarea fiecăruia poate produce schimbări pozitive majore de-a lungul timpului!

„Tăierea copacilor este un act de cruzime şi de inconştienţă! Voi continua să lupt pentru aceste păduri chiar şi cu preţul propriei vieţi!”, a mai declarat Payeng.

Videoclipul de mai jos descrie pe larg povestea entuziasmantă a lui Payeng:Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog