-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ceaiul miraculos din ghimbir: dizolvă pietrele la rinichi şi curătă ficatul!


Publicitate

Ghimbirul este un ingredient miracol! Nu numai că este delicios, dar are şi proprietăţi antiinflamatorii, antiseptice, antivirale şi antibacteriene. Îmbunătăţeşte digestia şi întăreşte sistemul imunitar şi cardiovascular. 

ceaiul de ghimbir dizolva pietrele la rinichi


Ghimbirul este bogat în Vitamina C, magneziu şi alte minerale necesare dietei zilnice. Ceaiul fierbinte din ghimbir tratează gripă, infecţiile, întăreşte sistemul imunitar, îmbunătăţeşte circulaţia şi reduce riscul apariţiei pietrelor la rinichi.

Iată cum se prepară: 


Ingrediente: 

  • 1 lingură miere organică 
  • 1/4 linguriţă ghimbir
  • 1/4 linguriţă turmeric
  • 1/4 ceaşcă lapte de cocoş
  • 1 ceaşcă apă plată


Instrucţiuni:

Fierbe apa. Adaugă ghimbirul şi turmericul şi lasă să fiarbă 10 minute. Adaugă laptele. Strecoară şi pune în ceaşcă. Poţi pune şi un alt pliclet de ceai, peste, dacă îţi doreşti, însă el este foarte bun şi fără.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKl7xySuhfsHG-SqVoQeOyx00tJ5EKmON3x-2kRI2SWRexiZYSFJ-_OTvKKmR8EnTbAxxyK-NYMIvrrrUF_WwBrMzwh3_jUYvhivpSdVmcSVaD-NRKdCCd67R7LZLheim5fPFn1mIMIw/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog