-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Acest bărbat s-a trezit într-o dimineaţă cu piciorul maro. Cu toţii trebuie să cunoaşteţi motivul!


Publicitate

Un articol de Maria

Atunci când eşti într-o relaţie şi începi o nouă viaţă împreună cu partenerul, trebuie să te aştepţi că veţi trece atât prin momente bune cât şi rele împreună.

Ideea împărtăşirii anumitor lucruri poate fi interpretată şi destul de ruşinoasă.

credea ca are o boala incurabila de la sosete

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, pe nume Michael Onorati, a adormit cu şosetele în picioare, după o zi înfiorătoare la lucru.

Când s-a trezit şi şi-a scos şosetele, a rămas şocat. A observat că piciorul sau drept îşi schimbase culoarea în portocaliu spre negru. A încercat imediat să îşi dea seama ce se întâmplă.

A intrat în panică şi a încercat să caute răspunsuri pe internet.

Bănuia că a dezvoltat un fel de infecţie a piciorului sau mai rău, boală Raynaud. Când voia să sune la 911, iubita sa, Stephanie Wylie a intrat în camera.

Femeia, în vârstă de 32 de ani şi-a dat seama imediat ce a dus la această transformare şi nu mai putea de ras.

"După ce aproape am făcut pe mine de frică, în dimineaţă aceasta, pentru că mă gândeam că m-am procopsit cu sindromul Raynaud, aflu că iubita mea s-a hotărât să îmi folosească şosetele drept aplicator pentru lotiunea bronzanta" a scris el pe Facebook.

Se pare că aceste şosete ajută foarte mult în cazul unui bronz artificial, însă i-au provocat lui Michael o panică incomensurabilă.

Stephanie spune că a folosit şosetele, după care le-a întors pe dos şi le-a pus în sertarul lui Michael.

Partea bună? Michael şi-a făcut foarte mulţi prieteni pe facebook, strângând peste 125,000 de like-uri şi comentarii.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog