-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Acest acid este remediul excelent in cazul afectiunilor de cartilaj si osoase


Publicitate

Un articol de Maria

Dintre toate semnele imbatranirii, cel mai suparator este cel al reducerii flexibilitatii articulatiilor. De exemplu, afectiunile genunchilor si cele ale pielii pot fi cu usurinta tratate cu ajutorul acidului hialuronic (HA).


“Aceasta substanta este mult asemanatoare albusului” spune Jason Theodosakis, fizician si co-autor in domeniul cercetarii, avand drept subiect artrita. „In cazul articulatiilor, usureaza miscarea, iar pielii ii confera elasticitate”.

Acidul hialuronic se gaseste in varianta injectabila, insa cercetatorii considera ca sub forma pilulelor poate chiar sa prelungeasca viata.

Acidul hialuronic a devenit de actualitate in urma cu putini ani, in momentul in care a fost acceptat drept tratament al artritei.

Vestea cea buna este ca, spre deosebire de alte terapii, aceasta functioneaza garantat. „Te vei simtii mai bine in doar cateva saptamani!”- spune Theodosakis.

Intreaba-ti medicul despre acidul hialuronic sau cere parerea unui farmacist!

Sanatate multa!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog