-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

A pus lămâie în cafeaua de dimineață...Motivul? Este genial!


Publicitate

Un articol de Maria

Dacă si tu te-ai confruntat până acum cu o durere groaznică de cap, realizezi cât de greu poţi îndura lumina puternică sau activităţile unei zile obişnuite. O migrenă poate dura între 4 şi 70 de ore...destul de mult.

În zilele noastre oamenii aleargă imediat la farmacie şi îşi cumpără medicamente pentru a trata durerile de cap, însă natura ne oferă mereu soluţia cea mai bună, fără să prezinte reacţii adverse. De exemplu, cum ar fi să pui lămâie în cafeaua ta de dimineaţă?

Iată cum funcţionează cele două


combinatia buna pentru ficat



Cafeaua

Aceasta conţine cafeină, cu proprietăţi vasoconstrictive, ceea ce înseamnă că poate trata durerile de cap printr-o procedura numită vasodilatatie. Aşa cum tradiţionaliştii chinezi ne arată, impactul sucului de lămâie, pus în cafea, este acela că poate îndepărta imediat durerile de cap.

Nutriţioniştii chinezi împart acest amestec în cinci clase caracteristice, incluzând cald, fierbinte, răcoroasă, rece şi imparţială. Aceste substanţe au cinci gusturi reprezentate prin: intens, acru, sărat, amar şi dulce.

Boabele de cafea au un caracter rece şi un gust intens ceea ce înseamnă că îşi îndeplinesc natura caldă, după ce au fost fierte la foc mic.

Lămâile, au o natură rece şi un gust acru. Cafeaua este utilizată pentru a atenua vitalitatea(Qi) ficatului, stagnată în organism. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care apare durerea de cap.

Un sentiment de relaxare este experimentat după ce vitalitatea blocată în ficat este eliminată.

Cafeaua facilitează expansiunea fluxului biliar prin curăţarea vezicii biliare. Aceasta este o procedura critică în eliminarea Qi şi de anticipare sau oprire a calculilor biliari.

Procedura minimeaza pericolele de a aparea un blocaj. Gustul intens al cafelei ajută la detoxifierea şi avansarea fluxului biliar în mod eficient, datorită proprietăţilor sale diuretice.

În spatele gustului amar al cafelei este o baza dulce. Gustul dulce cauzează un impact tonic asupra procedurii de absorbţie. Aceste efecte sunt experimentate ulterior după consumarea de la 1 la 3 cafele pe zi.

Lămâia

Gustul acru al lămâii ajunge la vezica biliară şi la ficat, unde scade nivelul Qi-ului. Ulterior, atunci când lămâia și cafeaua sunt combinate, prezintă caracteristicile perfecte ale tratării durerii de cap, protejând ficatul, în special dacă persoană în cauza se confruntă cu probleme hepatice.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog