-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Un mesaj pentru cei ce se afla in cautarea dragostei...


Publicitate

Ori de cate ori aud expresia „sa-mi gasesc iubirea” ma gandesc la o relatie: cei din trecut si cei la care visam. Exista atatea metode prin care ne putem gasi dragostea. Ne indragostim de noi, de munca, de straini, de natura, de viata, de creativitate, etc.

Iubirea raspunde si se contracta in functie de raspunsul nostru. Ceea ce punem pe masa, primim. Cea mai importanta forma de iubire este aceea neconditionata.



“O noua analiza realizata de profesorul Stephanie Ortigue din cadrul Universitatii Syracuse, scoate la iveala faptul ca atunci cand ne indragostim nu numai ca simtim aceeasi senzatie euforica a consumului de cocaina, ci influenteaza si anumite zone ale creierului. Se pare ca ne indragostim intr-o treime de secunda. ”

Ne indragostim prin lucruri pe care le cunoastem. Traim in functie de mediul in care activam. Daca gandim putin, evoluam putin, daca avem aspiratii mari, atingem teluri mari. In iubire nu este limitare, nu este termen de masurare.

Iubirea este cea mai importanta emotie dintre toate. Cu cat inima este mai deschisa, cu atat iubirea apare mai usor. Nimeni nu scapa fara sa aiba macar o data inima franta. Atunci cand iubesti risti!

Inima nu ne lasa sa trecem prea usor peste starea de devastare, insa ne ajuta sa ne reindragostim. Stiu ca este greu sa treci peste respingere, pierdere sau amintiri, insa avem puterea de a le face aliatele noastre. Trebuie sa ne iubim in primul rand pe noi!

Iubirea inseamna daruire si compasiune.

Iubirea inseamna sa mergi pe aceeasi carare cu cineva, indreptandu-i pasii spre bine. Iubirea nu poate fi oferita daca nu o ai, nu o poti intelege daca nu ai incredere in ea.

Atunci cand ne nastere, ne oferim voluntari acestei experiente. Fiecare inima franta este o experienta si o oportunitate de dezvoltare. Fiecare circumstanta creeaza spatiu si empatie. Nu scoate dragostea din inima ta!

Foloseste iubirea drept putere si nu uita cate lucruri frumoase atrage aceasta. Daca ne indragostim intr-o treime de secunda, ganditi-va cate ne poate aduce in saptamani sau zile.

Gasim iubire oriunde. O vedem in ochii copiilor nostri, in florile din gradina, etc.

Recunoastem in nevoia de a fi romantici sau atunci cand citim un articol inspirational. Oriunde privim exista iubire.


Indragosteste-te des si profund. Pentru a fi iubit trebuie sa fi iubire. Lasa iubirea sa iti dea cadoul vibratiei. Meriti toata dragostea pe care o oferi celor din jur.

“Atunci cand treci de la starea de a fi indragostit la cea de a iubi pe cineva ajungi sa intelegi ca dragostea nu consta in a detine, ci in a dori ce-i mai bun. Este important sa ii ajutam sa se descopere”. Wordions

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog