-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Uite ce se intampla in organismul tau cand consumi carne de porc si de ce trebuie sa o eviti!


Publicitate

Fiecare religie are traditiile ei, iar unele dintre ele interzic clar consumul de carne de porc. Nu este o idee rea, tinand cont de cat de mult rau poate face aceasta carne pentru organismul nostru. Yersinia enterocolitica este o bacterie ce se gaseste in organismul porcului, iar daca intram in contact cu ea, duce la aparitia simptomelor precum diaree, voma, crampe, febra, etc. Ractopamina este un alt microorganism din carnea de porc, ce poate duce chiar la moarte.



Tenia, intalnita in carnea de porc, duce la aparitia simptomelor precum febra, mialgie sau edem.

Inainte de a consuma aceasta carne, iti recomandam sa elimini toate sursele ce ti-ar putea pune in pericol sanatatea! Gateste carnea la temperaturi mari, asta va omori bacteriile!

Nu uita sa iti speli mainile, dupa ce ai atins carnea de porc cruda!
Exista foarte multe ferme care nu ofera conditiile optime cresterii porcilor, hranindu-i cu alimente ce contin pesticide. Astfel noi ajungem sa ne imbolnavim, datorita neatentiei altora!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog