-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Toata familia mea foloseste asta! Iata cum scapi de riduri fara sa mergi la medic!


Publicitate

Este foarte important sa ai grija de sanatatea ta si aici includem si pielea. Pielea reflecta sanatatea interioara. Atunci cand suntem sanatosi, pielea este intinsa si stralucitoare. In acest articol iti vom prezenta reteta unui tratament care te scapa de pete si de riduri!

Trebuie creata o bariera intre noi si micro organismele daunatoare din mediul inconjurator, mentinand o rutina zilnica de curatare si hidratare.
Pielea noastra poate avea de suferit pe durata unei sarcini, expunerii la soare sau modificarilor de greutate bruste.



Pe piata exista foarte multe creme care garanteaza rezultate magice, insa nu credeti nimic din asta, veti cheltui banii degeaba. Noi propunem un gel, extrem de simplu de preparat si foarte ieftin.

Acest gel indeparteaza petele si ridurile, pastrand frumusetea pielii in acelasi timp. Nu veti gasi ceva mai bun pe piata, va garantam!

Gel din ulei de cocos si aloe vera.

Ingrediente:

  • 100 gr gel aloe vera
  • 110 gr ulei de cocos organic (sub forma solida)


Ulei esential de lavanda sau vanilie.

Preparare:

Pune gelul de aloe vera si uleiul de cocos intr-un recipient mic. Amesteca bine timp de 5 minute, pana cand obti o pasta omogena. Pune totul intr-un recipient din sticla si inchide cu un capac. Depoziteaza la temperatura camerei, fara expunere la soare.

Aplicare:

Aplica dupa curatarea fetei, masand cu grija. Lasa sa actioneze 15 minute si clateste.

Acest gel este un amestec din doua ingrediente eficiente. Ambele sunt utilizate in tratamentele cosmetice si vei avea foarte multe beneficii daca le folosesti!

Aloe vera vindeca arsurile solare si orice fel de arsura, calmeaza iritatiile, alergiile sau muscaturile de insecte. Albeste petele, hidrateaza, prevenind si tratand ridurile.

Uleiul de cocos hidrateaza pielea, actionand la nivel celular. Actioneaza asemeni unei raze de soare pe fata ta!

Gelul acesta este incredibil! Familia mea il foloseste de mult timp!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog