-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Te-ai intrebat vreodata de ce oamenii au o gropita mica langa ureche? Iata ce inseamna!


Publicitate

Ai vazut de mai multe ori un mic gol in partea din fata a urechii cuiva? I se mai spune si „gropita urechii” si este o malformatie cognitiva, ce apare la nastere. A fost prima oara descoperita in anul 1864, de catre Van Heusinger.

In jur de 0.1-0.9% din populatia Europei si Americii au acest defect.



Care este cauza?

Biologul Neil Shubin, a spus ca aceste malformatii provin de la antecesori. Sunt localizate in partea externa a urechii, se transmit din generatie in generatie si uneori chiar pot ajunge sa se infecteze. Pentru a scapa de aceasta infectie, este uneori nevoie de interventie medicala.

In jur de 2.5% din populatia Taiwanului si aproximativ 10% din cea a Africii au acest defect. Acest numar este semnificativ mai mic in Europa sau America.

Conform anumitor cercetari, aceste gropite pot aparea chiar si la ambele urechi.

O legenda spune ca persoanele care au aceste malformatii, se trag din sirene. :)

Tu esti una din acele persoane?

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKl7xySuhfsHG-SqVoQeOyx00tJ5EKmON3x-2kRI2SWRexiZYSFJ-_OTvKKmR8EnTbAxxyK-NYMIvrrrUF_WwBrMzwh3_jUYvhivpSdVmcSVaD-NRKdCCd67R7LZLheim5fPFn1mIMIw/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog