-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Si-a dat pe calcaie cu putin balsam de buze....Rezultatul - Nu o sa-ti vina sa crezi!


Publicitate

Un articol de Maria

Balsamul de buze face minuni in ceea ce priveste craparea buzelor, dar nu te lasa amagit de ambalaj. Exista numeroase alte cai prin care balsamul poate fi folosit.

Vezi mai jos care ar fi acelea!


Cuticule

Cuticulele uscate si crapate necesita, deseori, mai multa umezeala decat le ofera o lotiune de maini. In astfel de cazuri, tot ce trebuie sa faci este sa aplici balsamul pe cuticule. Acest lucru va face diferenta, mai ales cand va fi vorba de sanatatea unghiilor.

Fermoarul

Daca fermoarul este blocat, trebuie doar sa il ungi cu putin balsam de buze si sa il misti de sus in jos, de mai multe ori, pentru a-l repara.

Intepaturi de insecte

Aplica putin balsam de buze pe locul intepat si ai scapat de mancarimi!

Balamale

Daca balamalele usilor au inceput sa scartaie, aplica putin balsam de buze si ai scapat de zgomotul enervant...

Calcaie crapate

Daca aspectul calcaielor tale lasa de dorit, nimic mai simplu...unge-le cu putin balsam de buze inainte de culcare, incalta sosete si dupa cateva utilizari vei ramane uimit de rezultat.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog