-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Pentru tine cat cantareste o rugaciune?


Publicitate

O doamna imbracata saracacios, intra intr-un magazin. Se apropie de patronul magazinului, sub o forma umila si il roaga sa o lase sa ia cateva legume. Ii explica faptul ca sotul ei este foarte bolnav, au 7 copii si trebuie sa manance.

Proprietarul magazinului se uita urat la ea si ii cere sa iasa din magazin.



Stiind cata nevoie are de aceste alimente, femeia spune „Va rog, domnule! Va voi aduce banii imediat ce ii am.” Proprietarul i-a spus ca nu poate avea incredere in ea.

In spatele unui raion, era un client care a auzit intreaga conversatie. Acesta s-a apropiat de patron si i-a spus ca va plati el pentru tot ce cumpara acea femeie.

Patronul spune pe un ton apasat „Ai o lista de cumparaturi?” femeia ii raspunde „Sigur, domnule.”

“Bine, pune lista pe cantar si iti voi da greutatea ei in alimente."

Femeia a parut sa ezite la inceput, dupa care a cautat in geanta si a scos bucata de hartie pe care a inceput sa scrie cateva randuri. Dupa ce a terminat de scris, a pus  hartiuta pe cantar.

Patronul si clientul au ramas surprinsi sa vada ca greutatea cantarului a crescut brusc si a ramas acolo.

Patronul zice cu voce tare „nu pot sa cred asa ceva!”

Cumparatorul a zambit si a inceput sa puna alimente pe cantar.

Cantarul nu s-a miscat nici macar un moment, asa ca barbatul a mai pus, pana cand cantarul a devenit neincapator. Patronul priveste cu ura ce se petrece. Dupa aceea, ia bucata de hartie si o priveste cu atentie.

Nu era o lista de cumparaturi, ci o rugaciune „Doamne, stii ce nevoi am eu, asa ca te las pe tine sa decizi.” Barbatul ii dadu cumparaturile si ramase tacut.

Femeia ii multumi si pleca. Cumparatorul avea de plata 50 de dolari, insa a tinut sa adauge „a meritat fiecare banut!”

Mai tarziu, patronul a descoperit ca acel cantar era defect, asa ca doar Dumnezeu stie cat cantareste o ruga.

Nu submina niciodata puterea unei rugi! Sa ai o zi minunata!

Daca ti-a placut aceasta poveste, nu uita sa o impartasesti cu cei din jurul tau!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog