-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata de ce ai nevoie de maselele de minte!


Publicitate

Adevarul este ca m-am apucat sa scriu despre maselele de minte, dupa ce ale mele au fost deja extrase. Sunt sigur ca si voi le-ati extras deja, deoarece asemeni mie, aveti incredere in dentistul vostru. Cred ca ar fi trebuit sa pun mai multe intrebari legate de aceasta problema si sa ma documentez mai mult.



Acum insa pot sa impartasesc toate lucrurile pe care le-am aflat despre aceasta chestiune, cu voi. Multora dintre noi ni s-a spus ca trebuie sa extragem maselele de minte deoarece nu folosesc la nimic.

Ce sunt maselele de minte?

Maselele de minte sau ultimii molari apar de obicei la maturitate. Conform unui raport, publicat in the American Journal of Public Health, peste 67% din extractiile molarilor de minte nu sunt necesare. As vrea sa intelegeti ca povestile despre maselele de minte care determina aparitia mai multor boli, nu sunt adevarate. Hai sa fim realisti, este o industrie din care se fac multi bani!

In anii 1900, Dr. Weston A. Price a facut cercetari asupra legaturii dintre sanatatea orala si boli. A intalnit persoane din triburi, cu varsta de peste 100 de ani, care inca aveau toti dintii. A ajuns astfel la concluzia ca nutritia conteaza enorm atunci cand vine vorba de sanatatea orala. Din fericire, unii dentisti inca practica descoperirile acestui medic, recomandand pacientilor sa consume foarte multi nutrienti pentru a-si mentine sanatatea dintilor si cea a gingiilor. Daca mancam sanatos, toti dintii vor avea locul lor in gura, inclusiv molarii de minte.

Dr. Weston Price a mai descoperit si faptul ca odata ce oamenii din aceste triburi au inceput sa consume zahar, faina si sa aiba o dieta inadecvata, problemele dentare au inceput sa apara.

De ce ai nevoie de maselele de minte?

Dintii ne sunt vitali, ei se afla intr-o legatura directa cu fiecare organ din corpul nostru. Maselele de minte se afla in stransa legatura cu intestinul subtire si glanda hipofiza. De fapt, 46% din nervii motori si senzoriali sunt conectati cu gura si fata. Asa ca, ori de cate ori faci cate o extractie, acesta creeaza o tulburenta in organism. Sistemul de acupunctura meridian, este bine cunoscut in medicina chinezeasca, de peste 5000 de ani si aceasta arata clar legatura dintre dinti, articulatii, segmetele spinale, vertebre, organe si glandele endocrine.

Extractiile maselelor de minte pot fi periculoase!

Stiai ca intre 57,000 si 175,000 de oameni au suferit disfunctii nervoase in urma extractiilor maselelor de minte? Acest fapt demonstreaza inca o data stransa legatura dintre dinti si sistemul nervos.

Deci, eu nu va recomand sa extrageti maselele de minte, daca nu aveti un motiv intemeiat pentru a face-o! Conform spuselor lui Jay Friedman, consultant dentar din California, mai mult de doua treimi din extractiile maselelor de minte nu sunt necesare. Lasati molarii de minte la locul lor!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog