-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata ce au in comun persoanele care plang in timpul filmelor


Publicitate

Un articol de Maria

Cu totii am avut acele momente cand incepem sa plangem la filme: pur si simplu este o scena care iti rupe sufletul, desi nu ne place sa fim acea persoana care plange in timpul filmelor.


Daca esti barbat, cu atat mai mult nu iti doresti sa ai lacrimi in ochi pe durata unui filmn, deoarece ni s-a spus de cand eram mici ca daca suntem barbati nu trebuie sa plangem. Adevarul este ca nu ar trebui sa ne tinem in frau sentimentele. Cei care plang pe durata filmelor au mai multa empatie!

Probabil ca acum zici asa „ei, fiecare om este empatic in felul lui” asa este? Te inseli! Nu orice om poate empatiza, deoarece exista narcisisti si sociopati peste tot in lume, care isi petrec viata vazand lucrurile doar din perspectiva lor.

De ce sunt empaticii atat de puternici? Deoarece nu oricine trece prin stari emotive. Pentru unii este foarte usor sa ignore pur si simplu anumite trairir. Exista o diferenta intre cei care se pot pune in locul celui de langa si cei care nu o fac.

Care este adevarata putere? Atunci cand esti suficient de puternic sa treci peste problemele vietii, poti vedea si suferinta celorlalti. Aceasta putere este cea care va ajuta sa percepeti ce simt cei din jur.

Daca cei din jur iti spun ca esti slab doar pentru ca iti pasa de cei din jur, se inseala amarnic. Asta arata ca ai inima!

Acrimile aparute in timpul filmelor izvorasc datorita mai multor factori. Poate ca personajul trece printr-o intamplare asemanatoare tie sau poate chiar modul in care actorul isi joaca rolul este cel care te impresioneaza.

Oricum ar fi situatia, daca recunosti ca indiferent de forma de arta pe care o percepi, devi emotiv, atunci ai un caracter puternic.

Empatia nu inseamna slabiciune, ci putere emotionala.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog