-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Dupa 77 de ani de mariaj, cei doi se tin de mana ca la inceput


Publicitate

De curand, un cuplu ne-a demonstrat tuturor ce inseamna juramantul „pana cand moartea ne va desparti!” intr-o poza, distribuita de catre nepoata lor, bunicul in varsta de 100 de ani si bunica in varsta de 96, se tin de mana in timp ce moartea ii desparte dupa 77 de ani de casatorie.

Poza a devenit virala pe internet...


Poza, publicata de nepoata lor, din California avea drept comentariu „Bunica mea in varsta de 96 de ani, impreuna cu bunicul, 100 de ani, la cateva ore dupa moartea ei. 77 ani de casatorie.”

In aceasta poza, cei doi se tin de mana pe patul de spital.

Dupa ce imaginea a devenit virala, nepoata a adaugat: „Stiu ca sunt bunicii mei, insa este cea mai trista poza pe care am vazut-o vreodata.”

Poza a primit peste 5000 de likeuri si a avut peste 1500 de comentarii.

“Imi pare rau pentru pierderea suferita” a scris un utilizator.

“Ce mod frumos de a-ti lua la revedere, tinandu-te de mana cu persoana iubita. Dumnezeu sa ne mantuiasca pe toti!”

Au ajuns chiar si alti oameni sa impartaseasca povestile lor.

“Bunicii mei mi-au oferit o copilarie frumoasa, iar povestea lor m-a marcat mereu. Sunt impreuna de la 16 ani si sunt nascuti la doar 5 ore diferenta. S-au iubit dintotdeauna iar poza o dovedeste pe deplin. Pentru familia mea va ramane o poza memorabila.”

Un utilizator a scris urmatorul comentariu:

„ Nu stiu ce sa zic, am si eu o experienta asemanatoare tie. Mi-am pierdut bunica acum doi ani si astfel cea mai mare sustinere si cel mai bun prieten. Vreau doar sa iti spun ca Dumnezeu sa te binecuvanteze! Eu stiu ce inseamna pentru tine.”

Fiecare om care a vazut poza a avut ceva frumos de zis.

“Asta inseamna sa imbatranesti impreuna cu persoana iubita!”

In mod surprinzator, fata a mentionat faptul ca a primit si foarte multe mesaje in care oamenii o blamau pentru ceea ce a facut, insa a raspuns cu diplomatie zicand:

„In aceasta poza am vrut sa arat doar iubire, nimic altceva!”

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog