-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Daca ai dureri in urma artritei, iata ce trebuie sa stii!


Publicitate

Unu din doi oameni dezvolta osteoartrita la genunchi. Statisticile arata ca aproximativ 294.000 de copii sub varsta de 18 ani sufera de stari reumatice sau artrite. Indiferent de varsta, artrita este urmata de rigiditate, durere si inflamatie.

Disconfortul si durerile provocate de artrita pot fi reduse semnificativ cu anumite remedii preparate in casa. Cum durerile provocate de artrita se datoreaza inflamatiilor articulare, trebuie sa depistezi sursa inflamatiilor si sa faci ceva pentru a scapa de aceasta.



In acest scop, iti prezentam cateva remedii naturale.

1.Ghimbir

Proprietatile antiinflamatorii ale ghimbirului pot reduce aceste simptome si asta este dovedita de foarte multe studii. Efectele ghimbirului sunt asemanatoare celor ale ibuprofenului. Bea 4 cesti cu ceai din ghimbir in fiecare zi sau adauga in mancarurile zilnice.

2.Magneziu

Magneziul ajuta la tratarea durerilor articulare si musculare si remineralizeaza structura osoasa. Pentru a trata artrita, consuma alimente ce contin magneziu: nuci, fasole si verdeturi.

3.Baile de dimineata

Baile calde, de dimineata, trateaza durerile articulare. Poti incerca si sa dormi acoperit cu o patura electrica.

4. Turmeric

Compusul activ al turmericului, curcumina, reduce inflamatiile articulare. Poti adauga cu usurinta acest condiment in alimentatia ta zilnica.

5. Uleiul de masline

Enzimele antiinflamatorii din uleiul de masline presat la rece, actioneaza asemeni ibuprofenului, insa nu au efecte adverse. Adauga ulei de masline la dieta ta zilnica sau maseaza pur si simplu ulei de masline pe zonele cu probleme de cel putin doua ori pe zi.

6. Consuma mai mult peste

Tonul, somonul sau heringul contin acizi grasi Omega 3 si ne scapa de durerile articulare. O alta optiune este sa iei suplimente ce contin omega-3.

7. Poarta manusi in timpul somnului

Chiar daca ti se pare ciudat, poate fi un miracol pentru durerile tale. Pune manusi calduroase inainte de a merge la culcare si sosete daca ai dureri de picioare.

8. Consuma citrice

Lamaile si portocalele sunt esentiale in tratarea osteoartritei si asta datorita Vitaminei C. Aceasta vitamina ajuta la formarea cartilajelor si la intarirea lor. Consuma fructele, fa-ti suc sau pur si simplu pune-le in apa.

De acum, artrita nu trebuie sa iti mai puna probleme! Remediile naturale vor rezolva problema.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog