-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Carl Jung - " Sincronicitatea este o realitate prezenta pentru cei care au ochi sa o vada"


Publicitate

Un articol de Maria

Nu exista coincidente sau accidente- sincronicitatea se intampla cu un motiv. Ai dat peste un vechi prieten? Vezi pe cineva facand ceva cunoscut sau auzi cuvinte pe care le-ai mai auzit odat? Te gandesti probabil ca este o coincidenta. Nu este deloc asa, orice coincidenta are un mesaj.

Sincronicitatea- stiinta din spatele coincidentei


Adevarul este ca, orice ni se intampla in viata are o conexiune, cu trecutul, prezentul sau viitorul- orice consideram noi a fi un accident sau o coincidenta, este de fapt o legatura, o sincronicitate.

Orice actiune intreprinsa de tine are un efect in Univers. Sincronicitatea este legea uniunii. Suntem cu totii conectati!

Nu exista coincidente sau accidente. Orice coincidenta are un mesaj pentru tine.

Fie ca ai o zi extraordinara sau poate una in care nimic nu merge cum ar trebui, trebuie sa stii ca Universul iti trimite un mesaj!

Stii zicala „cand studentul este gata, vine si profesorul”?

Asa functioneaza sincronicitatea. Ori de cate ori te-ai sincronizat cu un element pe care ti-l doresti, acesta va avea loc.

Da, sincronicitatea se poate crea!

Acum ca ai inteles cum functioneaza aceasta latura spirituala, trebuie sa iti spunem ca...

Poti crea sincronicitatea!

‘Cum Doamne iarta-ma fac asta?” sigur iti pui aceasta intrebare.

Ei bine, aceasta functioneaza in randul oamenilor care cred in ea. Asa ca este cazul sa crezi ca este adevarat si nu accidental. Atunci cand spui ca este vorb despre un accident sau o coincidenta, trimiti un semnal slab in Univers, opus celui puternic pe care Universul ti-l trimite.

Intelegand sincronicitatea, vei putea sa te conectezi mai bine cu propria ta persoana si vei ajunge sa faci c lucrurile pe care ti le doresti sa devina realitate.

Sa recunoastem...

Sincronicitatea este o oglinda, ce ne reflecta interiorul.

Astea fiind spuse, daca esti de acord cu legea sincronicitatii, te vei putea conecta profund, trimitand mesaje puternice in Uniers, la nivel spiritual. Vei deveni o persoana mai buna, mai increzatoare si mai implicata.

Vezi sansele ca functionand pentru tine, nu impotriva ta!

Daca ai auzit de Legile lui Murphy si crezi in ele, atunci vei intelege sincronicitatea. Ideea principala este aceea ca sincronicitatea poate functiona si impotriva ta. Daca te gandesti ca se va intampla ceva rau, asa va fi.

Stiinta din spatele intalnirilor neasteptate- nu este o coincidenta!

Ai dat peste cineva de curand, pe care nu il mai vazusei de ceva timp? Nu-i o coincidenta sau vreun accident! Este intotdeauna un motiv pentru care se petrec anumite lucruri. Coincidenta este doar o iluzie.

Trecutul, prezentul si viitorul sunt strans legate intre ele si chiar daca pe moment nu intelegem ce ni se intampla, vom reliza putin mai tarziu.

Concluzia

Sincronicitatea este o realitate prezenta pentru cei care au ochi sa o vada.. — Carl Jung

Poti incepe prin a vedea sincronicitatea cu membrii familiei, numere, evenimente, etc. nu uita ca aceasta este o forma a vietii si a spiritualitatii, ce te invata in permanenta sa iubesti si sa acceptati ghidarea!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog