-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Bautura minune care arde grasimea abdominala incredibil de repede!


Publicitate

Un articol de Maria

Grasimea abdominala reprezinta o problema cotidiana pentru aproape orice femeie. Prin intermediul acestui articol, vei descoperi o reteta uimitoare care te va indruma sa pregatesti o bautura cu ajutorul careia vei scapa de acest stres!

Daca iti doresti sa iti imbunatatesti digestia, sa elimini toxinele, sa iti revigorezi organismulsi sa-ti accelerezi metabolismul, ia in seama aceasta reteta, in care este prezentata una dintre cele mai bune bauturi ale tuturor timpurilor.


Ingrediente:

Suc de merisoare (1,5l)

Suc proaspat de portocale (¾ cana)

Suc proaspat de lamaie (¼ cana)

Scortisoara pudra ( o lingura)

Nucsoara (¼ lingurita)

Pudra de ghimbir (jumatate de lingurita)

Preparare:

Pune sucul de merisoare - in care ai adaugat scortisoara, nucsoara si ghimbirul - pe foc. Cand incepe sa fiarba, redu din intensitatea focului. Lasa compozitia la foc mic, timp de 15 minute. Opreste focul si asteapta pana cand bautura obtinuta se raceste la temperatura camerei. Adauga apoi sucul de portocale si de lamaie, amesteca si pune compozitia la frigider. Consuma zilnic cate 3 pahare, inainte de fiecare masa.

Dupa 30 de zile veti slabi aproximativ 6 kilograme fara sa-ti dai seama!

Ingredientul principal este sucul de merisoare, care are efecte antioxidante. Condimentele folosite reduc senzatia de foame. In plus, sucul de merisoare ajuta la prevenirea infectiilor tractului urinar, blocand procesul bacteriilor de a ataca peretii vezicii.

S-a demonstrat ca ghimbirul, pe langa beneficiile pe care le aduce corpului, reprezinta si un agent incredibil in procesul de ardere a grasimii.

Sucul de portocale si cel de lamaie sunt bogate in vitamine si te pot ajuta sa slabesti.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog