-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Scapati de orice infectie, cresteti imunitatea si curatati-va arterele! Toate astea cu ajutorul unei retete miraculoase!


Publicitate

Remediul pe care urmeaza sa vi-l prezentam poate curata arterele, distruge infectiile si creste imunitatea.

Ingredientele care stau la baza acestui preparat pot aduce si alte beneficii organismului. Va prezentam ceasta reteta, destul de veche, ce promite sa imbunatateasca sanatatea dumneavoastra.



Aveti nevoie de doar 3 ingrediente:

  • ghimbir
  • lamaie
  • usturoi


Usturoiul are proprietati antibacteriene, antivirale si antiseptice, fiind unul din cele mai sanatoase alimente. Usturoiul este bogat in fibre, Vitamina B6, Vitamina C si magneziu.

Ghimbirul contine ingrediente antiinflamatorii, precum salicilat, curcumin, acid cafeic, capsacin si caroten. Ghimbirul este folositor in cazul problemelor digestive, al durerilor si al multor altor boli inflamatorii.

Lamaia contine o cantitate foarte mare de Vitamina C, fiind un aliment alcalin. Astfel ea ne tine departe de boli, normalizeaza pH-ul si intareste sistemul imunitar.

Iata de ce aveti nevoie:

  • 2 litri apa filtrata;
  • 4 lamai (cu coaja);
  • 4 catei de usturoi;
  • 1 radacina mica de ghimbir;


Instructiuni:

Spalati bine lamaile si taiati-le rondele. Curatati ustuuroiul si radacina de ghimbir. Puneti totul intr-un blender si amestecati bine. Puneti apoi totul intr-o cratita si asezati-o pe foc. Lasati-o pana cand se incalzeste, dupa care adaugati apa si amestecati pana cand incepe sa fiarba. Dati la o parte de pe foc si lasati la racit.

Strecurati amestecul si puneti-l in sticle, pe care le veti depozita la frigider.

Utilizare:

Consumati 1 pahar in fiecare dimineata, pe stomacul gol sau cu 2 ore inainte de culcare. Nu va speriati de mirosul usturoiului, acesta va disparea prin fierbere.

Amestecati bautura inainte de a o consuma!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog