-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

NU O SA-TI VINA SA CREZI, DAR FORMA MAINILOR DEZVALUIE LUCRURI INTERESANTE DESPRE PERSONALITATE....VEZI MAI JOS CUM!


Publicitate

Un articol de Maria

Cititul in palma a devenit o practica foarte populara astazi. Dar nu numai liniile din palma indica amanunte interesante despre viata unei persoane, ci si forma palmelor.


Tipul 1 – Foc

Aceste persoane sunt incapatanate, pasionale si, in majoritatea cazurilor, intruchipeaza lideri innascuti. De asemenea, au un simt al umorului foarte bine dezvoltat.

Tipul 2 – Pamant

Aceste persoane sunt foarte responsabile, precaute, grijulii si statornice. Isi pot exprima sentimentele si emotiile fara sa-si piarda calmul.

Tipul 3 – Aer

Aceste persoane poseda foarte bune abilitati de comunicare, sunt flexibile in gandire si foarte receptive. Se simt cel mai bine atunci cand lucreaza in grupuri.

Tipul 4 – Apa

Aceste persoane poseda o imaginatie vasta si au o personalitate flexibila. Trasaturile lor definitorii sunt insa romantismul si sensibilitatea iesite din comun.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog