-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Medicul i-a pus o baterie mica la spate. Ce s-a intamplat dupa ii va ramane in minte pana la finalul vietii!


Publicitate

Ati avut vreodata alergie la nichel? Aceasta este era noilor alergii. Daca si dumneavoastra ati observat aceasta iritatie, veti sti despre ce este vorba.

Intr-o zi Elena a observat o rosata pe incheietura mainii. Eruptia era cutanata si rosie. Nu stia ce i se intampla, iar medicii nu puteau determina cauza.

Era o alergie la nichel.


Ea a descoperit ca nu este singura persoana. Una din cinci persoane, din America, sufera din cauza acestei alergii. Peste 11 milioane de copii sunt alergici la nichel. Cauza? Sistemele electronice.

Odata cu dezvoltarea in masa a tehnologiei, nichelul a devenit imposibil de evitat. Cauza alergiei lui Susan era determinata de sistemele electronice. Nichelul poate fi prezent si in cercei, bratari, telefoane mobile sau tablete.

Alergia la nichel a devenit inevitabila in secolul 21. Medicii recomanda sa nu mai purtam bijuterii ce contin nichel, pentru a evita iritatiile. Chiar si anumite mancaruri pot determina aparitia alergiei la nichel. Dermatologii ne recomanda sa evitam soia, branza tofu, cacao pudra sau scoicile.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog