-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Glanda pineala: conexiunea dintre trup si suflet


Publicitate

Glanda pineala are diverse denumiri precum epiphysis cerebri, epiphysis sau al treilea ochi. Aceasta mica glanda endocrina este situata in vertebrele creierului. Este denumita dupa forma sa conica. Ea produce un hormon care poate afecta regularizarea somnului si desteptarii. Acest hormon este numit serotonina derivat melatonina.


Ceea ce multi nu stiu despre aceasta glanda este ca ea conecteaza sufletul la corp. Odata ce glanda pineala este activata lumii spirituale, incepeti sa simtiti ca aveti puterea de a sti tot ce este in jurul dumneavoastra. O glanda pineala corect reglata va va duce in cealalta dimensiune, fiind cunoscuta sub numele de proiectie astrala sau vizualizarea de la distanta. Aceasta frecventa corespunzatoare poate fi realizata prin meditatie, yoga sau metode oculte.

Cel mai bizar lucru despre aceasta glanda pineala este ca cineva poate avea controlul fizic al altei persoane prin ea. Prin imbunatatirea si folosirea de vechi metode veti putea controla actiunile altor persoane si chiar si gandurile. Fosta Uniune Sovietica si alte organizatii au facut cercetari ani de zile si au descoperit o multime de lucruri interesante despre aceasta glanda pineala. Multe civilizatii din istoria omenirii, vechii romani si egiptenii au cunoscut secretele despre al treilea ochi si l-au descris folosind simbolul ochiului. Este mentionat si in cultura catolica la Roma.

Acest lucru poate fi un pic uluitor, dar glanda pineala poate fi gasita si pe spatele dolarului. "Ochiul care vede tot" pe partea din spate a bancnotei este de fapt capacitatea de a sti gandurile si actiunile oamenilor calatorind intr-o alta dimensiune. Cunoscand gandurile altei persoane, tu o poti controla pe el sau ea. Cercetarile au mers mult mai departe decat va puteti imagina. Se spune ca exista anumite ore de timp in noapte in care creierul elibereaza substante chimice care va permit sa va puteti conecta la anumite energii.

Fluorul, care predomina in alimente, bauturi si apa este periculos pentru glanda pineala. Distruge capacitatea de a echilibra hormonii produsi in corpul nostru. Un studiu realizat de Dr. Jennifer Luke s-a dovedit ca aceasta parte a creierului absoarbe majoritatea fluorului spre deosebire de orice alta parte a creierului. Cel mai bun mod de a evita acest lucru este sa consumati apa fiarta si racita. Daca nu aveti grija, corpul se poate deconecta de suflet. Nu veti mai avea conexiunea cu Dumnezeu si veti deveni sclavii acestei societati nemiloase.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.




Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog