-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Daca aveti aceste doua alunite trebuie sa stiti ca este posibil ca una din ele sa indice ca aveti cancer!


Publicitate

Trebuie sa stiti ca daca aveti doua alunite, una langa alta, una din ele poate fi un potential cancer de piele. De exemplu, una din ele este putin mai inchisa decat pielea din jur, este simetrica si are forma ovala. Cea de-a doua are forma neregulata si arata ca o pata de sange care nu se vindeca niciodata. Daca aveti aceste simptome, mergeti de urgenta la un dermatolog.



Desi de cele mai multe ori alunitele sunt inofensive, exista si cazuri in care acestea ascund un cancer de piele. Persoanele cu tenul deschis prezinta sanse mai mari de a face cancer de piele.

Exista 3 tipuri de cancer de piele:

1. Carcinom de baza

Cel mai des intalnit tip de cancer, adesea apare in zonele unde pielea este expusa la soare: nas, fata, maini sau picioare. Insa nu este neaparat o regula, acest tip de cancer poate aparea pe orice suprafata a pielii.

Acest tip de cancer se dezvolta incet si nu da metastaze, insa netratat poate duce la desfigurarea pacientului.

Semnele acestui carcinom sunt:

  • O cicatrice cu textura cerata
  • O rana care sangereaza constant
  • Noduli mici vascularizati
  • Alergii asemanatoare eczemei.


2. Carcinom scuamos

Si acest tip de cancer apare in zonele expuse indelungat la soare, insa asa cum am discutat si in cazul de mai sus poate aparea in orice zona de pe corp, inclusiv in gura.

Semnele acestui tip de cancer sunt: rani care nu se vindeca sau se vindeca temporar dupa care reapar.

Se intampla uneori ca acest tip de cancer sa se dezvolte si sub unghii.

3. Melanomul

Este cel mai periculos tip de cancer iar oamenii sunt pacaliti de faptul ca alunitele sunt perfect normale. Totusi, in cazul in care observati urmatoarele semne, mergeti de urgenta la medic:

Alunitele au culori diferite, sunt asimetrice, are margini neregulate, sangereaza si nu se vindeca sau uneori prezinta mancarimi.

Acest tip de cancer se dezvolta foarte repede ducand la metastaze.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog