-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Atentie!!! Toti cei care poarta aparat dentar pot face cancer peste 20 de ani!!!


Publicitate

Probabil exista multe persoane care citesc acest articol si se tem. Acest lucru este datorat faptului ca tot mai multi copii sau chiar si persoane adulte poarta aparate dentare. Toti cei care au purtat macar o data aparat dentar se intreaba care este consecinta utilizarii lui. Aceste aparate contin numeroase metale, precum fier sau nichel, extrem de daunatoare pentru sanatatea noastra.



O cercetare realizata in cadrul Facultatii de Ortodontologie, Buenos Aires, a scos la iveala faptul ca utilizarea acestui aparat poate avea consecinte grave. Cercetatorii au prezentat cazul unui barbat in varsta de 31 de ani, ce se plangea de un disconfort in zona bucala. Cand a mers la dentist, a fost diagnosticat cu o forma de cancer gingivala.

Medicii au decis sa investigheze aceasta situatie ciudata si mai tarziu au descoperit o deformare a dintilor pacientului: dintii presati de aparat fusesera grav afectati. Tumoarea continea si foarte multe metale, regasite in aparatele dentare.

Tratamentul nu a dat roade, iar cancerul s-a extins in toata gura. Din fericire, medicii au inceput sa faca din ce in ce mai multe cercetari in cazul acestui subiect, iar raspunsul lor este sa nu mai folosim aparate dentare pe o perioada indelungata. Daca folositi aparat dentar, nu uitati sa aveti o dieta echilibrata, astfel vom putea intretine starea propice a metalelor. Un nutritionist bun va poate recomanda o dieta adecvata in cazul utilizarii aparatului dentar.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.
Sursa: fhfn.org


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog