-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aflati daca sunteti inconjurati de oameni care va fura energia si cum puteti sta departe de ei!


Publicitate

Cu siguranta ati auzit de termenul „Vampiri energetici”. Acestia stau zilnic in preajma noastra fara sa ne dam seama.

Mai bine zis, vampirii energetici sunt acele persoane negative care in mod constient sau inconstient “fura” energie de la oamenii pozitivi. Ei se mai numesc si “hoti de energie” sau “paraziti energetici”.

Cine sunt vampirii energetici, cum ii recunoasteti si cum va puteti proteja?



Cu siguranta ati trait situatii cand, dupa o intalnire cu o astfel de persoana v-ati simtit obosit, epuizat, ametit sau deprimat fara niciun motiv aparent, plecand de acolo cu o stare ciudata.

Starea dominanta a vampirilor energetici este de tensiune, furie, manie, revolta, tristete. Au nevoie si cauta in permanenta sa fie in centrul atentiei si vor ca cei din jur sa-i asculte. Ajung astfel, pentru ca au refuzat si refuza in mod voit sa se vindece, sa se accepte asa cum sunt si sa priveasca in interiorul fiintei lor cu sinceritate.

Pe langa faptul ca va simtiti rau (fizic), in preajma unor astfel de persoane, ele sunt si cele care: va suna des sa va povesteasca problemele din viata lor, sa barfeasca, sa se vaicareasca, se autovictimizeaza pentru a cere mila (sau, de fapt, energie), abordeza orice aspect existential intr-o maniera negativa, plangandu-se de orice (de vreme, job, familie, societate, etc), sunt critici inversunati la orice, comenteaza despre oricine si orice , sunt dornici de conflict si manipulare, va induc stari de vinovatie care nu au o baza reala, sunt iscoditori, punandu-va intrebari de genul: Si, sigur esti bine? Totul este in regula?

Victimele preferate ale vampirilor energetici sunt persoanele sensibile pentru ca acestea au in mod natural o dorinta puternica de a ajuta. Astfel, in preajma unui vampir energetic, o persoana sensibila absoarbe ca un burete energia negativa, dand la schimb energie pozitiva cu care vampirul energetic se vindeca.

Numai ca, pentru “donator”, campul energetic devine slab si, ca o consecinta, apare starea de obosela, de epuizare, de dezechilibru. Cel mai adesea, persoana secatuita de energie are dureri de cap si o stare de tensiune in capul pieptului, in plexul solar.

Cum ne protejam?

• In primul rand incercati sa fiti atent cum va simti atunci cand petreceti timp cu anumite persoane.
• Observati ce tipare comportamentale repeta in mod constant acesti oameni.
• Pastrati-va calmul si nu raspundeti provocarilor. Cand simtiti ca nu mai puteti controla situatia, cel mai indicat ar fi sa rupeti legatura cu ei. Acest lucru insa nu este posibil intotdeauna. Vampirii energetici sunt si printre membrii familiei dumneavoastra. In acest caz este bine sa limitati contactul cu acestia.
• Invatati sa fiti linistiti langa astfel de oameni toxici.
• Controlati-va empatia pentru ca altfel riscati sa traiti stari de furie, ingrijorare sau teama.
• Si nu in ultimul rand, cresteti-va vibratia practicand zilnic recunostinta, iertarea si acceptarea.

Alegand comapasiunea. Prin sentimentul de mila sau prin empatie, intotdeauna veti deveni o victima si veti ceda de fiecare data energie constient sau inconstient.

Va recomandam cateva metode practice de protectie energetica

Imaginati-va ca sunteti inconjurat de un glob de lumina alba stralucitoare. Sunteti in interiorul globului, in siguranta si protectie. Cereti Divinitatii sa va protejeze ori de cate ori simtiti ca aveti langa dumneavoastra persoane toxice. Mergeti in natura, stati la soare si incarcati-va cu energie pozitiva. Mentineti o atitudine pozitiva si concentrati-va pe sentimente de fericire si multumire. Adaugati in apa de baie 2-3 linguri de sare de mare si astfel va veti curata campul energetic. Mergetii descult pe pamant, ori de cate ori aveti posibilitatea. Acest exercitiu este benefic si cand simtiti ca sunteti cu “capul in nori” sau nu va puteti concentra.

Practicand aceste exercitii simple sigur veti reusi sa va protejezi fizic. Insa nu uitati: observati si fiti atenti la cei cu care va petreceti majoritatea timpului. Nu-i invinovatiti pe cei care se comporta asemeni vampirilor, unii nici nu constientizeaza ce fac.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog