-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aceste doua ingrediente elimina toxinele din organism


Publicitate

Intregul nostru organism si mai ales intestinele, au de suferit in urma alimentelor pe care le consumam.

Toxinele din alimente ne pot scadea sistemul imunitar, energia, pot determina aparitia diareei, constipatiei, etc.

Toate aceste probleme se pot rezolva prin curatarea colonului, imbunatatind astfel sanatatea generala a organismului. Nutritionistii recomanda detoxifierea, ca program al vietii noastre.


Va sugeram sa folositi o reteta din doua ingrediente, ce imbunatateste starea generala a organismului. Aceste ingrediente sunt kefirul si semintele de in, combinatia perfecta pentru curatarea colonului si detoxifiere.

Este necesar sa cresteti gradat cantitatea acestui amestec, deoarece poate afecta digestia. Kefirul contine multi amino acizi, vitamina B, minerale si proteine.

Acest amestec va detoxifia intestinul, distrugand in acelasi timp E coli si echilibrand bacteriile bune din organism. Sistemul imunitar va fi intarit si veti fi mult mai sanatosi!

Semintele de in contin acizi grasi omega 3, ce ajuta la reducerea kilogramelor in plus. Va recomandam sa le inmuiati in apa si sa consumati dupa kefir. Puteti macina semintele de in, pentru a le putea digera mai repede.

Consumati de 2-3 ori pe saptamana, timp de 15 zile, iar sistemul imunitar va fi ca nou.

Iata cum trebuie preparat:

1/3 sau ¼ pahar de kefir, o lingura seminte de in. Consumati pe stomacul gol, dimineata si seara inainte de a merge la culcare.

Consumati minim 2 litri de apa pe zi.

Dupa cele 15 zile, puteti face o pauza de 2 zile si sa repetati.

Veti vedea imbunatatirile dupa doar cateva zile.

Cu drag,


Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog