-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

5 Motive din cauza carora o femeie se va desparti de barbatul pe care il iubeste


Publicitate



Multe persoane considera ca e usor sa te indragostesti, dar ca partea dificila este reprezentata de despartire. Cand oamenii decid sa puna punct unei relatii, urmeaza o perioada intensa, emotionala, care ii consuma psihic. Dupa ce esti legat de o persoana cu care iti imparti viata, cum sa fie usor sa o lasi sa plece?



In vreme ce fiecare dintre noi cauta anumite calitati si diferite lucruri la o persoana, cand vine vorba de femei, se poate spune ca ele cedeaza mai greu, dar se angajeaza mai usor intr-o relatie, comparativ cu barbatii. Acestia tind sa fie mai precauti, deoarece vor sa evite o dezamagire, aparuta in urma unei despartiri.

In contrast, cand o femeie se indragosteste, nu se teme de dezamagire sau de o relatie esuata. 
 In acelasi timp, daca o femeie simte ca e intr-o relatie care nu duce nicaieri, sau care e toxica, ea nu va evita sa ii puna punct.

Exista diferite motive pentru care femeile aleg sa paraseasca pe cel pe care il iubesc.

1. Barbatul pe care il iubeste nu este spontan

Barbatii au obiceiul de a se complace in rutine specifice varstei. Ei isi dezvolta un mod propriu de a face lucrurile, ceea ce nu e gresit, insa femeile au nevoie de putina spontaneitate, din cand in cand. Repetarea acelorasi lucruri poate fi plictisitoare, nu exista surprize in lucrurile pe care le stii. Barbatii trebuie sa aiba o scanteie de impulsivitate si sa faca ceva special pentru femeile lor, daca vor sa le faca fericite. Du-o in oras la restaurantul ei preferat, cumpara-i ceva frumos, du-i micul dejun la pat, scrie-i un bilet de dragoste. Nu trebuie sa faci ceva maret, ci un gest mic prin care sa ii arati dragostea si aprecierea nutrite pentru ea.

2. Schimbari considerabile in modul de viata


Barbatii si femeile imbatranesc diferit si exista anumite situatii cand o femeie se simte doborata. Acestea includ plecarea copiilor de acasa, menopauza, ingrijirea parintilor si alte mici pietre de moara sau probleme care pot sa apara: boli, o moarte fulgeratoare in familie. Daca barbatul nu ii sta alaturi si nu o sprijina cu toate acestea, atunci de ce ar trebui ea sa faca acest lucru? La urma urmei, daca partenerul nu iti e alaturi la bine si la rau, atunci nu merita.

3. Barbatul este absent


Cand barbatul e mai mereu plecat si isi vede de ale lui, o femeie se va satura de absenta lui si il va parasi. Femeile au nevoie de cineva la care sa se intoarca si care sa fie mereu alaturi de ele. Daca un barbat isi neglijeaza femeia constant, fie din cauza jobului, fie pentru prieteni, atunci o face sa se intrebe de ce mai sta alaturi de el. O femeie nu are nevoie de un barbat care sa fie agatat permanent de ea, are nevoie de cineva care sa fie acolo, cat de des posibil. Un barbat ii arata astfel ca ii pasa, iar asta face diferenta: sa vrea sa petreaca timp alaturi de ea.

4. Singuratatea


Cand o femie se simte singura, cand nu se simte iubita sau sprijinita in felul in care isi doreste, nu te astepta sa ramana. Femeile au nevoie de un barbat care sa nu fie acolo numai fizic, ci si emotional si spiritual. Ele tanjesc dupa o conexiune pura, care depaseste granita superficialului. Astfel, cand o relatie nu se bazeaza pe comunicare, pe iubire si pe atentie, atunci de ce sa ramai in acea relatie?

5. Se simte luata de-a gata


Nimic nu ucide mai repede scanteia dintre un barbat si o femeie decat lipsa de comunicare. Asta duce deseori la situatia in care femile se simt neintelese, au impresia ca nu sunt sprijinite, ci mai degraba luate de-a gata. Relatiile sunt ca intersectiile, iar persoanele implicate trebuie sa mearga in aceeasi directie. Barbatii trebuie sa arate ca le pasa si ca isi apreciaza femeia, lucru care nu e dificil de pus in practica. Fie ca e vorba de o mana de ajutor in casa, de gatit, de plimbat cainele sau orice altceva, aceste gessturi vor arata ca le pasa si ca isi apreciaza partenera.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.

Sursa: http://www.sun-gazing.com/5-reasons-woman-will-break-guy-shes-love/


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog