-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

5 metode prin care ai noroc in fiecare zi!


Publicitate

Ti se intampla des sa te simti ghinionist? Ori esti prin in trafic sau poate ramai fara cartus la imprimanta fix inainte de o prezentare importanta?

Toti cei din jurul tau obtin serviciul mult visat, insa tu esti mereu persoana nepotrivita la locul nepotrivit.




Crezi sau nu, s-a studiat inclusiv norocul. Richard Wiseman, psiholog in cadrul Universitatii Hertfordshire, a petrecut un deceniu in compania unor persoane care spuneau ca sunt norocoasese si un alt deceniu alaturi de ghinionisti. Wiseman si echipa sa doreau sa afle cum reusesc norocosii sa fie atat de perseverenti. Care era secretul lor? Ce aducea sanatate, stare de bine si aptitudini remarcabile?

In cele din urma, au aflat adevarul. Diferenta dintre norocosi si ghinionisti este extrem de simpla: ei cred cu adevarat ca sunt norocosi. Dupa ce a studiat oamenii timp de 10 ani, psihologul a descoperit ca daca iti doresti sa fi norocos, chiar vei fi! Totul tine de cum vezi oportunitatile!

Odata schimbata perspectiva, vei observa ca norocul ti-l faci cu mana ta!

Iata ce trebuie sa faci:

1. Risca!

Nu poti castiga la loterie daca nu iti cumperi bilet. Acelasi lucru se intampla si in cazul norocului, nu poti avea oportunitati daca nu le cauti. Stiu ca poate fi un stres in plus sa incepi cursuri noi sau activitati noi, insa acestea sunt necesare! Gandeste asa: cu cat cunosti mai multi oameni, cu atat vei avea mai multe oportunitati.

2. Crezi in mai bine!

Cercetatorii din cadrul Universitatii Pittsburgh au demonstrat faptul ca optimistii traiesc mai mult si sunt mai sanatosi. De ce? Exista termenul de „invincibilitate asumata”. Acel moment cand intelegem sistuatiile negative, ne detasam de ele si vedem intotdeauna partea pozitiva a lucrurilor.

3. Pune corect intrebarile.

Daca vrei sa scrii o carte, de exemplu, trebuie sa te si informezi. Intreaba persoane care au scris carti si urmeaza-le calea.

4. Fa un salt important!

Norocosii par intotdeauna sa transforme pasiunea in cariera. Sa nu uitam totusi ca acesti oameni nu devin prin magie instructori de yoga sau artisti. La un moment dat si ei aveau servicii normale, doar ca au invatat sa investeasca atat timp cat si bani in pasiunea lor. Poate ti se pare greu, insa beneficiile sunt imense!

5. Asculta-ti intuitia!

Ai avut vreodata momente in care stiai ce avea sa se intample? Ai mers la serviciu si stiai ca se va intampla ceva cu liftul, asa ca ai mers pe scari. Cu totii avem aceasta intuitie, iar eu, in trecut nu o ascultam deoarece mi se parea o prostie. Acum am inteles cat de mult conteaza sa o asculti!

Nu uita, ai incredere in tine si incearca sa ramai pozitiv! Nu vei avea decat de castigat!
Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog