-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ritualuri stravechi pentru echilibrarea ritmului corporal in acest sezon


Publicitate

Schimbarea anotimpului cere o reechilibrare a ritmului organismului.

Organismul este o proiectie a mediului inconjurator. Atunci cand ne dezicem de lumea din jurul nostru, ne dezicem de fapt de sanatatea noastra! Fiecare anotimp este legat de de cate un element al corpului nostru.

Toamnei ii este asociat elementul mental, plamanii si intestinul gros.


Trecerea de la vara la toamna poate fi o tranzitie destul de grea, deoarece am petrecut luni intregi intr-o perioada cu un nivel energetic crescut, suportand zile lungi si temperaturi ridicate.

Pentru a ne redobandi energia, trebuie sa privim elementele, situatiile si sentimentele din anul ce se apropie de incheiere si sa le lasam sa plece. Acelasi lucur il face si toamna. Frunzele isi schimba culorile, se usuca si cad. Daca nu ar face asta, pomul nu ar reusi sa creasca in continuare. Este un ciclu care prezinta continuitatea lucrurilor, prin care si noi ca oameni trecem.

Iata cateva sfaturi prin care va puteti acomoda mai usor la acest anotimp.

1. Incetiniti ritmul.

Bcurati-va de zilele mai scurte. Ati consumat foarte multa energie in lunile de vara iar recuperarea poate dura ceva timp. Rezistam deoarece traim intr-o societate ce necesita stimulare si actiune. Toamna tine mai putin de actiunile exterioare si mai mult de linistea interioara. Incercati sa meditati, este o metoda foarte buna de a intra in ritm. Incercati sa stati nemiscati timp de 10 minute, in fiecare zi, si sa permiteti gandurilor sa isi faca simtita prezenta.

2. Consumati mancare calda.

Vara consumam doar alimente reci, insa acestea nu ne mai sunt de ajutor atunci cand vine vorba de toamna. In acest anotimp trebuie sa consumam dovleac, ridichii, morcovi si toate legumele sau fructele specifice toamnei. Plamanii nostri au nevoie de aceste alimente, iar adaugarea unor condimente precum ghimbirul sau scortisoara, vor face mancarurile delicioase.

3. Schimbati-va relatia!

Poate ca suna ciudat, insa daca aveti o relatie in care lucrurile nu mai stau asa cum trebuie, acum este momentul sa o lasati in urma si sa va acordati putin timp pentru a evalua situatia. Acesta este un proces, prin care mintea si trupul fac loc si asteapta expansiunea unor noi experiente.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog