-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Nu sunteti adeptul sportului matinal? Noi va oferim o alternativa de exercitii in 10 minute.


Publicitate

"Incepeti-va ziua asa cum trebuie!"

"Diminetile va ofera tonusul pentru intreaga zi”.

„ O rutina matinala va asigura succesul.”

Probabil ca ati mai auzit aceste cuvinte, insa ori de cate ori porneste alarma, tentatia de a o opri este mai mare decat ambitia de a incepe ziua prin sport, meditatie, yoga, apa cu lamaie sau un mic dejun sanatos.



Atunci cand avem teluri mult prea inalte, exista toate sansele sa esuam. Poate ca planurile sunt mult prea complexe si pur si simplu nu reusim sa ne tinem de plan. Totul consta in pasi mici. Nu uitati, perseverenta bate intensitatea.

Acest program de 10 minute este foarte simplu si va asigura o zi plina de succes:

1. Fiti recunoscator (1 minut).

Recunostinta este putere. Transforma ceea ce avem in suficient, ne ancoreaza in prezent si ne aduce bucurie, pace si implinire. Asa cum Oprah spune, „ Fiti recunoscatori pentru ceea ce aveti si astfel veti avea mai mult. Daca va veti concentra pe ceea ce nu veti, nu veti avea niciodata suficient.”

Inainte de a va da jos din pat, amintiti-va 3 lucruri pentru care sunteti recunoscator vietii.

2. Stretching (2 minute).

Stiu ca este destul de dificil sa va incepeti ziua facand sport, insa cateva minute de stretching ofera suficienta miscare, cat sa va energizati intregul organism. Stretchingul imbunatateste circulatia, elibereaza mintea si permite corpului sa fie mai flexibil.

3. Meditati (3 minute).

Poate ca va ganditi ca aveti nevoie de 15-20 de minute pentru a medita, insa chiar si cateva minute sunt suficiente pentru a face minuni. S-a demonstrat stiintific faptul ca meditatia creste stima de sine, ne ajuta sa ne concentram mai bine si ne face mult mai creativi. Imi place sa ma imaginez cum stau in mijlocul universului, inconjurata de iubire si sa simt cum acea energie imi intra in fiecare celula din corp.

4. Imbratisarea (1 minut).

Daca va placeau imbratisarile, acum o sa le iubiti. Cercetarile arata ca ne intaresc sistemul imunitar, ne fac mai fericiti si vindeca anxietatea. Asa ca asigurati-va ca primiti o imbratisare temeinica dimineata. Daca stati singur, imbratisati un animalut, o planta sau chiar imbratisati-va singur.

5. Vizualizati (2 minute).

Celebritatile precum Jim Carrey, Oprah sau Will Smith cunosc foarte bine legea vizualizarii. Incercati sa faceti un album cu poze inspirationale. In fiecare dimineata rezervati-va doua minute pentru a le vizualiza si pentru a visa la viata ideala.

6. Spuneti „te iubesc!” (1 minut).

Priviti-va in oglinda si spuneti „te iubesc!”. Poate ca vi se pare prostesc, insa va creste foarte mult stima de sine.

Cu totii am experimentat dimineti stresante si haotice, urmate de zile si mai stresante, insa printr-un program matinal bun, puteti schimba parcursul unei zile.

Progres si nu perfectiune!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog