-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Nu mai aruncati pliculetele de ceai. Incercati aceasta varianta si vedeti ce se va intampla!


Publicitate

Cred ca suntem cu totii de acord: iubim ceaiul! Eu una il iubesc, deoarece imi incep ziua cu o ceasca de ceai verde. Ceaiul din ghimbir indulcit cu miere este perfect pentru momentele cand sunt balonata si ma bazez pe ceaiul negru cand vreau sa fiu mai energica. Seara mea se incheie cu un ceai de musetel, pentru a putea dormi mai bine.

Azi va prezint mai multe metode prin care ne putem bucura si de proprietatile pliculetului de ceai.


11 metode de utilizare a pliculetelor de ceai:

1. Trateaza arsurile solare – trebuie sa stiti, in primul rand, ca ceaiul negru contine un acid ce poate reduce durerea provocata de arsurile solare. Cum utilizam: trebuie doar sa puneti pliculetul cu ceai negru pe arsura si sa asteptati.

2. Reintinerirea pielii din jurul ochilor – puneti doua pliculete de ceai negru pe ochi si masati usor. Ochii dumneavoastra se vor limpezii iar pielea se va intinde.

3. Trateaza arsurile minore – da, pliculetele de ceai fac si asta! Daca v-ati ars la mana incercand sa faceti ceai, puteti folosi pliculetele, dupa ce s-au racit, pentru a calma arsura. Tanini din ceai absrob inflamatia si va veti simti mai bine imediat.

4. Clatirea parului – stiati ca o clatire cu ceai este benefica parului dumneavoastra? trebuie sa mai stiti si ca indeparteaza matreata si confera o stralucire aparte. Data viitoare, masati scalpul cu ajutorul unui pliculet de ceai si clatiti parul cu ceaiul preparat mai devreme. Nu uitati sa il folositi caldut!

5. Negii – trebuie sa stiti faptul ca ceaiul verde contine antioxidanti ce pot face ca negii sa dispara. Cum procedam: puneti un pliculet de ceai verde, dupa ce s-a racit, pe neg si infasurati cu un bandaj. Inlocuiti pliculetul o data la 15 minute! Negii vor disparea in cateva zile.

6. Improspateaza incaltamintea urat mirositoare – nu va resemnati cu faptul ca perechea dumneavoastra de tenesi preferata miroase urat si nu o mai puteti purta, preveniti si combateti mirosul punand pliculete uscate de ceai in incaltari.

7. Trandafiri frumosi – expertii spun ca tanini din ceai pot reduce nivelul pH-ului din pamant, prevenind aparitia fungilor. Rezultatul, florile vor inflori minunat!

8.Curata vasele – probleme cu vasele? Nu va speriati! Lasati-le la inmuiat, peste noapte, cu cateva pliculete de ceai si se vor curata imediat a doua zi.

9. Indeparteaza petele de apa de pe oglinzi – cu totii stim ca oglinzile din bai sunt intotdeauna pline de picatele de apa. Pentru a le curata, trebuie doar sa puneti cateva pliculete de ceai intr-o carpa, dupa care stergeti oglinzile cu ajutorul ei.

10. Indeparteaza mirosul neplacut de pe maini – din pacate, atunci cand curatam ceapa sau usturoi, mainile noastre nu au tocmai cel mai placut miros. Incercati sa va spalati mainile cu pliculete de ceai. Acestea vor indeparta mirosul.

11. Sangerarea gingiilor – daca aveti probleme cu sangerarea gingiilor, pliculetele de ceai va sar in ajutor. Folositi-le asemeni unor pansamente, acestea vor absorbi inflamatia si vor opri sangerarea.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog