-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata cum m-am vindecat de alcoolism si mancat emotional


Publicitate

Am avut intotdeauna o relatie de iubire/ura cu corpul meu. Am fost genul acela de femeie careia nu i-a placut niciodata ceea ce vede in oglinda si am suprimat orice incercare a organismului meu, de a ma ajuta sa depasesc aceste ganduri. Obisnuiam sa imi incarc organismul cu mancare nesanatoasa si alcool, deoarece imi era mai usor sa accept realitatea. Nu imi doream sa ma schimb si nu ma iubeam deloc. In mod ironic, in momentul in care m-am imbolnavit cronic, mi-am dat seama cat valorez.


Nu credeam ca voi ajunge vreodata sa ma imbolnavesc cronic sau sa am o boala autoimuna, insa aveam sa aflu ca universul avea alt plan. Eu sunt recunoscatoare pentru boala pe care o am, deoarece astfel am ajuns sa imi inteleg si sa imi cunosc mai bine organismul.

Boala are o metoda a ei de a ne ajuta sa vedem ce se intampla in interiorul organismului. Iata 5 lectii pe care le-am invatat de la viata, dupa ce am aflat ca sufar de o boala autoimuna.

1. Adevarata vindecare necesita introspectie.

Pentru noi, blocajele vietii sunt cele financiare, relationale si nu ne gandim deloc la sentimentele noastre. Cum incepem sa avem o conexiune mai profunda cu propria noastra persoana, apare si vindecarea. Oferiti-va timp sa va acceptati ca om si sa intelegeti ce se ascunde de fapt in interiorul dumneavoastra.

2. Persoanele din jur va pot ajuta sa va vindecati sau va pot fura energia.

Pentru mine a fost surpinzator sa realizez, in momentul in care m-am imbolnavit, ca persoanele din jurul meu, pe care le credeam cu adevarat apropiate, au disparut cand aveam cea mai mare nevoie. Nu m-am suparat pe acest aspect, deoarece doar asa mi-am putut da seama cum putem delimita persoanele cu energie pozitiva, de cele cu energie negativa. In momentul de fata am in jurul meu doar oameni sinceri si iubitori.

3. Compasiunea si empatia ajuta la eliminarea negativismului

Am fost intotdeauna o persoana asumata, ceea ce a fost atat o binecuvantare cat si un blestem. Teama, gelozia si frica sunt acele sentimente care ne incarca negativ si ne imbolnavesc sufletul si corpul. Pentru a putea trai o viata linistita, trebuie sa avem in sufletul nostru iubirea, sinceritatea si fericirea. Daca lasam teama si boala sa ne acapareze, nu facem decat sa ne ingropam si mai adanc sufletul.

4. Magia este peste tot- trebuie doar sa o vedeti.

Inainte sa fiu diagnosticata cu aceasta boala, simteam ca treceam prin viata cu ochii inchisi. Simteam ca existam, insa eram lipsita de pasiune sau de un scop clar al vietii. Abia in momentul in care m-am imbolnavit, am putut sa vad cu alti ochi viata, sa imi petrec timpul cu persoanele dragi, sa citesc, sa inteleg versurile poeziilor si sa ma incarc cu energie din natura. Toata aceasta magie era in fata mea, insa eu nu puteam sa o vad, pentru ca eu tineam ochii inchisi.

5. Grija de sine nu este egoism, este ceva esential!

Ne traim viata punand nevoile celorlalti inaintea nevoilor noastre. Cum putem insa sa oferim ceea ce este cel mai bun, celor din jur, daca nu ne oferim asta mai intai noua? Este necesar sa faceti lucruri care va fac fericiti, care va implinesc viata si care ofera la randul lor magie.

Incercati aceste metode de vindecare si veti ajunge sa va cunoasteti cu adevarat!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog