-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Elixirul din 4 ingrediente va scapa de durerile de spate


Publicitate

Anual, milioane de oameni merg la medic pentru a trata durerile de spate. In timp ce alte cateva milioane raman paralizate total sau partial. Problemele spatelui pot afecta flexibilitatea coloanei, ducand la dureri, discomfort si rigiditate. Inainte de a opta pentru un tratament medicamentos, va recomandam sa incercati acest elixir!

Cauzele si simptomele durerilor de spate



In majoritatea cazurilor, durerile de spate au o sursa necunoscuta, insa cu siguranta o lovitura, o intindere sau o afectiune mai veche pot reprezenta cauze principale. In unele cazuri, destul de rare, durerile lombare pot fi semne ale unor infectii, ale unei artrite sau a unei tumori. Simtomele disfunctiei lombare pot include rigiditate, durere si incapacitatea de miscare. De cele mai multe ori, durerea se extinde si catre picior, mersul devenind din ce in ce mai greoi.

In majoritatea cazurilor, durerile de spate pot fi tratate cu grija, insa daca starea nu se imbunatateste, medicul prescrie tratament cu antiinflamatoare. Medicamentele luate chiar si pentru o perioada scurta, au efecte adverse.

Reteta elixirului pentru durerile de spate

Ingrediente

• 1 lingura pudra de ghimbir organic
• 1/2 zeama lamaie organica
• 1-4 picaturi dintr-o pipeta cu extract de ardei iute
• 1-4 picaturi dintr-o pipeta cu extract de merisor
• Apa

Instructiuni

1. Puneti ingredientele intr-un pahar.
2. Umpleti paharul cu apa plata rece.
3. Beti preparatul pe durata intregii zile si durerea va disparea!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog