-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Consuma chiar si 50 de banane pe zi si arata asa!


Publicitate

Lin Ratcliffe este o vedeta a internetului. Pe Instagram are in jur de 450,000 de urmaritori, iar oamenii o numesc „fata banana” deoarece poate manca chiar si 50 de banane pe zi! Conform spuselor lui Lin, aceasta este dieta care o tine in forma.

Ea si-a creat planul dietetic personalizat intitulat “Crud pana la 4”. Pana la ora 16:00, Lin consuma doar alimente crude iar la cina consuma carbohidrati.


Lin spune ca dieta cu 50 de banane pe zi a facut-o sa dea jos 20 de kg si imediat mii de femei i-au urmat exemplul. Este oare aceasta dieta sanatoasa?

Evangelina Mantzioris, un faimos nutritionist, este de parere ca astfel de diete nu sunt sanatoase pentru organism, deoarece acesta nu se hraneste cu nutrienti sau minerale precum calciu, grasimi sanatoase ori vitamine. Prea multa fructoza este echivalentul unei doze de Cola pe zi.

Dieta “Crud pana la 4” nu este acceptata de oamenii de stiinta! Fructele sunt foarte bune pentru sanatate, insa nu in cantitati exagerate.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog