-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

A pus felii de cartof in sosetele fiului ei si a scapat de griji!


Publicitate

In primul rand trebuie sa stiti exact daca puiul dumneavoastra are febra, inainte de a-l duce la medic si incercati sa ii scadeti singura aceasta temperatura, prin metode alternative. Foarte multi parinti au tendinta de a intra in panica atunci cand copilul are temperatura mare, insa medicii sunt de parere ca nu trebuie sa va faceti griji!

Febra apare in urma incercarii organismului de a se lupta cu virusii si infectiile.

In acest articol va prezentam o serie de metode prin care sa reduceti imediat febra.



1. Felii de cartof

Spalati si curatati cartoful, dupa care taiati-l felii si puneti-l in sosetele copilului. Asta va reduce considerabil febra.

2. Coniac si apa

Diluati o cantitate mica de coniac, cu o parte egala de apa. Imbibati un prosop in acest preparat, stoarceti si puneti pe picioarele copilului.

3. Comprese cu apa rece pe frunte

Si aceasta metoda este foarte eficienta, pentru reducerea febrei. Imbibati un prosop in apa rece si puneti-l pe fruntea copilului. Schimbati compresa o data la ceva timp.

4. Dati-i lichide si mancare rece

Atunci cand temperatura este foarte ridicata, organismul se deshidrateaza, asa ca este important sa bea foarte multe lichide.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog