-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

5 obiecte a caror intrebuintare nu era cunoscuta pana acum!


Publicitate

Suntem atat de obisnuiti cu utilizarea anumitor obiecte, ca nu ne-am gandit vreodata ca acestea pot fi folosite si cu un alt scop.

Totusi, multe din aceste obiecte au fost proiectate pentru a fi folosite sub o alta forma, iata cum:

1. Gaura din capacul pixului

Majoritatea oamenilor cred ca acea gaura a fost conceputa, pentru ca pixul sa nu se usuce, insa nu este adevarat. Acea gaura are rolul de a nu bloca respiratia copiilor, in eventualitatea in care este inghitit.



2. Gaura din geamul avionului

Acele gaurele au doua scopuri: sa mentina presiunea, in conditiile in care exista diferente de presiune si sa nu permita aburirea gemurilor.


3. Materialul de sub nasturele de rezerva

Acel material este pus acolo, pentru a verifica reactia pe care o are la spalare. Astfel nu veti mai avea probleme cu distrugerea hainelor, pentru faptul ca nu stiti exact cum trebuie spalate.


4. Buzunarasul de la blugi

Scopul principal este acela de a mentine un ceas de buzunar, insa in zilele noastre il folosim pentru casti.


5. Capsele de fier ale blugilor

Acestea au ramas de pe timpul cand Strauss facea blugi. Acestia erau echipament de lucru si astfel aveau nevoie sa fie intariti.


Speram ca v-am fost de ajutor. Urmariti-ne si maine pentru alte 5 obiecte a caror intrebuintare nu va este cunoscuta.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog