-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

4 metode simple prin care putem avea mai multa energie


Publicitate

In zilele noastre, tot mai multe persoane se plang de lipsa energiei. Azi va prezentam cateva metode prin care puteti dobandi energie!

Cateva mijloace simple prin care devenim mai energici



Plantele:
Exista cateva plante care ajuta la sporirea energiei, fiind extrem de benefice pentru organism, deoarece ajuta la echilibrarea hormonala. Gotu Kola este o planta extrem de puternica. O cantitate de 500-1000 mg/ zi poate creste energia. Exista si capsule pe baza de ciuperci cordicep. O capsula de 500 mg este necesara oricarei persoane mature. Chiar si goji ne ajuta in cazul stimularii nervoase sau al prevenirii infectiilor. Consumati intre 30-40 de seminte de goji pe zi.

Qigong:
Aceasta este o arta provenita din Asia si ofera foarte multa energie . Universul este plin de energie, iar noi trebuie sa invatam sa ne bucuram de ea. Trebuie doar sa atragem putin Ki in organismul nostru. Qigong implica respiratia, miscarea si vizualizarea, putand trata foarte multe boli si revitaliza orice parte a corpului.

Meditatia:
Meditatia ne ajuta extrem de mult sa ne calmam. Meditatia poate pastra si energia, de fapt persoanele care mediteaza in jur de 3 ore pe zi, dorm doar 3 ore pe noapte. Asta se datoreaza odihnei acumulate pe durata meditatiei.

Incarcatura subliminala:
Partea constienta a mintii noastre, are in jur de 1 miliard de neuroni, insa partea inconstienta are de 4 ori mai multi. Totusi, partea inconstienta conduce totul si exista momente cand ne-am dori ca latura constienta sa fie mai activa. Exista o metoda, se numeste vindecare subminala. Luati un reportofon si inregistrati-va spunand „sunt bun, sunt cel mai bun, o pot face, sunt fericit ca m-am trezit bine, etc”. Ascultati apoi aceasta inregistrare timp de 30 de zile. Va veti simti minunat!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog